måndag 22 september 2008

Minialbum från Ystad-resan

Efter att ha funderat ett bra tag så kunde jag inte hålla emot längre. Ett bra erbjudande uppenbarade sig hos Mia på Mixen och jag var tvungen att slå till. Eller tvungen och tvungen... jag gav efter för begäret helt enkelt. Jag har alltså köpt mig en Bind-it-all! Och helt plötsligt letar jag överallt efter saker att stansa hål och sätta spiraler i.

Mitt första projekt blev att göra ett minialbum över vår resa till min brorsas familj i Ystad. Jag är jättenöjd! Familjen är inte lika jättenöjd eftersom resultatet innebar flera väldigt seeeena kvällar för min del. Tyvärr blir jag lite associal och gräver ner mig i mitt scraphörn, sen är jag bortkopplad från omvärlden och timmarna bara flyger iväg. Men det sker inte varje kväll, så när det väl händer så får de helt enkelt härda ut.
Här satte jag ihop två tags och gjorde hål med BIA:n så att den sitter för sig själv i spiralen.På den här bilden gjorde jag ett kort som man dra upp ur fotot. Det är en karta över hur man hittar till caféet "Olof Victors" på Österlen.
Den här veckan måste jag fixa till en namnskylt till Handarbetas scrapträff i Stockholm på lördag. 5x10 cm ska den vara. Sen ska jag mest fundera på vad jag ska ta med mig. Jag har fått en massa bra tips på Svensk Scrapbooking, men det blir nog så ändå att jag tar med mig det mesta. Man vet ju aldrig riktigt vad som kommer att behövas!

Kram på er alla!

13 kommentarer:

M@gs sa...

Vilken jättefin start med Bian. Underbart album, kul med tagsen i mitten. Ses på Handarbeta, måste också sätta igång med min namnskylt...
Kram

Annica H sa...

Vilka härliga projekt du har haft för dig! Jättefina!
Visst är det märkligt hur osocial man kan vara när man har fått en bra scrapidé som bara måste testas?
:)

Pia sa...

ÅHHH jag har oxå tittat på en BIA, men vet inte hur jag skall göra, köpa eller inte+?? JAg gör ju mycket minialbum, så kanske det hadevarit en bra investering???
Jättefint album du har gjort!!!
Kramisar Pia

Karolina/karehed sa...

Du har gjort ett underbart resa-album! Härliga bilder och fina dekorationer.
Man blir ju helt klart sugen på en BIA :0)

Cath. sa...

Ååå, vad mycket snyggt!
Är också stolt ägare till en BIA men har bara hunnit med ettr provprojekt än...

Du jag hade inte ritat några muffins... det var så snygga papper med dem på....Fast jag uppskattar att du trodde att jag hade gjort dem ;)
Papperen kommer från Fiskars "Heidi Grace designs" och jag köpte mina på Scrapbox!

Kram, hoppas vi ses på lördag! Jag sitter väl uppe halva fredagsnatten med min namnskylt....

Anonym sa...

SUper fint jag har med en BIA köpte den för en månad tillbaka men har inte hunnit pröva den har så mycket annat och massa projet på g just nu .. men jag äger en iafall .. behöver ju inte stressa med att andvända den :) ----

Ingela G sa...

Grattis till en BIA. Det ser så fantastiskt kul ut. jag har bara provat att göra en liten bok en gång. Boxkortet har nedan är jättefint! vilken grej... det måste provas. jag gillar ju att prova du vet.
Hoppas du hittar många fina ideer till din BIA.
kram Ingela G

rebecka/bleckvard sa...

underbart album :D jättesnyggt! så behändligt med en bia och kunna göra egna album och den storleken man vill ha just då :) meen har nog inte riktigt råd med en BIA just nu X)

. sa...

Vilket fint arbete du gjort.Förstår om det tagit lite tid.
Bra jobbat!

jenny/e.j.m sa...

Vilket fit album. Så otroligt välarbetat och läckert!
Vi syns på handarbeta på lördag=)

//Jenny7e.j.m

Hem i vitt sa...

Vilket härligt minialbum

Kram fårn Meli

Malin sa...

Å så fint! jag vill oxå ha en BIA!!!! Otroligt snyggt=)

kram!

Jeanette sa...

Vilket superfint album du skapat. Vill också ha en BIA men budgeten räcker liksom inte nu. Men jag fyller ju 40 snart...

Kram Jeanette