tisdag 13 januari 2009

Lägesrapport och award

Det har inte blivit så mycket scrappande den sista veckan tyvärr. Med mamma på sjukhus och med pappa som jag vill stötta så mycket som möjligt så blir det inte så mycket tid över efter att jobb och familj också fått sitt.

Det jag har hunnit göra är några alster som jag tänkte skicka in till Scrappers DT-ansökan. Jag antar att jag inte får visa dem ännu och jag är inte riktigt klar heller. Det är min lilla dröm att få vara med i ett DT-team en vacker dag framöver. Så det är bara att söka och söka till jag lyckas. Skam den som ger sig.

Sen har jag gjort ett riktigt snabb-födelsedagskort. Jag kom på på onsdagen att jag var tvungen att skicka ett kort på torsdagen för att det skulle hinna fram till en födelsedag. Så bråttom fick jag. Och så måste jag ta fotot inomhus på kvällen. Därav den urusla kvalitén. Men man ser i alla fall att jag använt 3d-lack på nosarna ;)


Sen vill jag tacka Sandra, Katrin, Vibbe och Jeanette för den jättegulliga awarden jag fått! Det värmer så och jag är verkligen glad över den. Eftersom jag känner att jag inte riktigt hinner skicka den vidare till åtta personer så väljer jag den här gången att ge den till alla som tittar in här. Det är så svårt att välja några specifika eftersom alla jag besöker ger mig någonting som inspirerar mig.

Så här lyder motiveringen:

"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till"


6 kommentarer:

sandra sa...

Vad tråkigt att din mamma inte är kry...hoppas hon piggnar till.
Förstår att det inte blir så mycket scrappat då, men så kan det vara ibland.
Sköt om dig!

Kramisar Sandra

ciiccii sa...

Jag som hoppats att din mamma var kry nu. håller alla tummar jag kan hitta för henne.
Kortet är så otroligt sött.
Kramiz

Karolina/karehed sa...

Vilket gullig kort du gjort!
Lycka till med din DT-ansökan, hoppas du snart får chansen.

En stor kram med lite extra energi till dig, så du orkar med den jobbiga situationen. Kram Karolina

Scrappers sa...

Du får visa alstren här (som du skickade in till DT) ;P Dom var så härliga!!
kortet är supersött!
Hoppas att din mamma blir frisk fort.

Kram
Malin

Ingela G sa...

Ett underbart kort. Gulligt!
Det vill till att hinna allt och räcka för alla, hoppas din mamma mår lite bättre.
kram Ingela

Cornelia sa...

Vad fint det blir med samma stämpel flera gånger!