söndag 24 maj 2009

Beställningskort

Här kommer bilder på några beställningskort som jag gjort. Det första är ett väldans annorlunda kort för att vara jag. Kortet är till en kille som är 1 ½ år och som gillar bilar (och mat, men det fick jag inte med). Använde två bilstämplar som jag köpt hos Mita och sen ett ugglepapper som jag köpt hos Mia på Mixen. Vägen gjorde jag av cs och en vit penna. De utstansade blommorna fick duttar av glitterstickles på sig. Den gröna ramen runt omkring tillhör inte kortet utan är min tomt. Såg nu att det ser lite märkligt ut :D Sen blev jag sådär vuxen och började störa mig på att bilarna på vägen inte har några förare, men det ser nog inte en 1 ½-åring :)

Dopkortet är gjort med en ny favoritvikning där man knyter ihop kortet. Den underbara stämpeln är från Bildmålarna och den har jag köpt hos Mita. Blommorna kommer också därifrån.
Till grattiskortet har jag kört med min ”vanliga” vikning som jag fortfarande är kär i. Jag råkade slinta med chalken i nedre hörnet så jag rullade upp pappret så att det inte syns. Ganska kul effekt blev det. Stämpeln är en favorit från Penny Black som min härliga vän Sinikka köpte åt mig i Holland och skickade hit eftersom jag inte kunde hitta den i Sverige.

The first card is for a little boy 1 ½ years old. He likes cars and food (I didn’t manage to get food into the card though…). The car stamps I bought at Mita’s shop.

The christening card is made with a new kind of folding that I like a lot. The stamp is from Bildmålarna and I bought is at Mita’s also.

For the congratulation card I used a favourite stamp from Penny Black. My wonderful friend Sinikka bought it to me in Holland since I couldn’t find it in Sweden. I made a mistake with my chalk in the lower corner so I decided to roll the papers up and I really like the effect it made.8 kommentarer:

Nina sa...

Oj vilka mysiga kort, jättefina allihpa! Och jag tror inte att det gör något att bilarna saknar förare =)
Hoppas du haft en bra helg!

Kram Nina

Monica sa...

Jättefina kort du har gjort. Jag gillar speciellt bilkortet :-) Otroligt charmigt och sött. Riktigt kul att se ugglan poppa ut mellan träden också :-)
Kram kram!

liviro sa...

Fick du tag i scrapböckerna eller hade de hunnit ta slut?

Fina bilder på dina underbara kort.
Jag fick så mycket inspiration av dig i helgen, så det alldeles kliar i fingrarna.

Kram från Tina

Anki sa...

Åhh vilka fina kort. Gillar också bilkortet. Du har fått till det så bra.
Ibland får misstag en att tänka till en extra gång och det kan bli bättre än innan. Tycker det blev fint med det uppvikta.

Kram

Marie-Louise sa...

Du är ju så bra! Ugglepappret passar ju jättefint till bilkortet och jag undrar VERKLIGEN varför inte bilarna har några förare...??? ;) Ha det bäst!

ciiccii sa...

Härliga kort du fått till. Älskar det med bilar på.
Hoppas att du har det bra.
Kramiz

Cattis sa...

=) Vilka härliga kort!! Blir sugen på bilstämplarna...det kortet gillade jag extra mycket!

Kram/Cattis

Marie-Louise sa...

Hej på dig! Jag har en utmaning till dig.....Kram