fredag 18 september 2009

DT-uppdrag och en massa övriga kort :)

Nu jäklar har jag kommit in i ett pysselstim! Det känns jättekul att ha hittat inspirationen igen och jag har fått riktigt roliga beställningar som har varit kul att klura lite på.

De första två korten är gjorda som DT-uppdrag för AltheasMix. Mita säljer nu jätteroliga Halloweenpaket (se erbjudande till höger) och ett sådant paket har jag satt tänderna i. Halloween är en helg som jag egentligen inte är så mycket för, men det var skitkul att göra kort i organge, lila och svart som är färger jag annars aldrig skulle välja. Sen gillar jag skelett så det var ju perfekt :)
Jag gjorde ett 10x10 cm kort också.

Åhhh... fatta vad underbart att göra ett riktigt prinsessigt kort! Beställningen är till en liten tjej som älskar prinsessor och rosa. Jag gick nästan i spinn när jag letade rosa papper och blommor och grejer som glittrar! Sen var jag förstås tvungen att köpa en ny stämpel också och hittade denna fina hos Tingtura och den kommer garanterat att bli en favorit i repris. Jag älskar grodan hon håller i :D


Det här kortet är till en tjej på mitt jobb som har det väldigt jobbigt just nu. Hon behöver alla tankar och allt stöd hon kan få.


Det här beställningskortet är till en kille som gillar gitarrer och som fyller 20 år. Som vanligt en utmaning att hitta "killiga" papper, men jag har gjort en LO på min gitarrspelande son med detta papper och tycker det passar riktigt bra. Sen matchade det tröjan också :) Och sedelficka skulle det vara också så den klämde jag in i "viket".


Den här beställningen löd: Birgitta, 60 år och gillar lila. Lackade bokstäverna med 3D-lack för att få dem att blir lite "hårdare" och ge lite mer lyster åt namnet. Fler och fler vill gärna ha med ett foto på korten och det är himla kul att göra något av.


Nej, nu ska vi nog kolla på någon långfilm eller nåt och kanske somna i soffan. Det är ju fredagsmys ikväll!
Trevlig helg på er alla!

13 kommentarer:

Tussemaja sa...

Oj! Vilken kreativitet! Massa inspiration till mig som känner mig pysselsugen men har annat måste-jobb.

Annacarin sa...

Det var som a... vilket stim du måste hamnat i, hi hi! Visst är det kul när allt bara lossnar och man sitter där och är så kretiv så det bara ryker!
Jätte snyggt alltihop!
Ha det gott, Annacarin

Anonym sa...

Wow!! Så många fina kort!!!

Ha det gott, kraaaam

Suz/Kortmaja sa...

Jisses så många kort! Helt fantastiska, du är en inspirationskälla,hoppas du kan smitta mig på lördag.
Kram Suz

Linda sa...

Vad Mycket fint du har hunnit med!!! Underbara kort som alltid!
Kram kram

Cicci sa...

Så mycket fint du skapat. Halloween korten är ju bara för häftiga och det snygga gitarrkortet. WOW!
Jag förösker verkligen att suga in all inspiration du ger. Min ork är helt slut just nu.
Kramiz

Gigi sa...

Your Halloween cards are so cute; love how you made the card base. Lucky people who receive your cards, especially the little princess one :-) Kram Kram

Nina sa...

Jättemycket fint som vanligt hos dig =)
Svårt att göra kort till grabbar men du har lyckats riktigt bra tycker jag! Ska försöka komma ihåg att titta tillbaka om jag ska göra killkort i framtiden =)
Ser fram emot lördag, vi ses då!
Kram Nina

Tussemaja sa...

Gjorde en liten insats till mina alcohol ink. Så jag hoppas det blir mer gjort i helgen.
Skärmaskinen: Making Memories Paper Trimmer. Den är grymt bra då man kan mäta (utan att använda linjal) 12x12-papper. Har en länk under inlägget Totalt slut.

Anonym sa...

Tack snälla, för din rara grattishälsning!!! Den värmer gott!

Kram

Marie-Louise sa...

Men!! Jag va helt säker på att jag redan kommenterat.... Men icke! Nåt fel på minnet.....Måste nog åka på semester va? Dina kort är som alltid jättefina, gillar speciellt prinsessmotivet, hur gullig som helst! Du får alltid till alla färgkombos så snyggt också! Kram så länge, vi ses på lördag och det ska bli sååå himla skoj!!!

Lilla Pyssel Inger sa...

Å WOW Tina vad många fina kort du har gjort du har verkligen varit flittig och kreativ:) Syn att jag missar dig hos Mia i morgon men hoppas vi kan träffas en annan gång istället:) Ha så himla trevligt och önskar dig en riktigt trevlig fredag och helg. Kramis från lilla Inger:)

Cornelia sa...

Tjingeling!
Har varit här... men varit dålig på att kommentera. Nu tar jag mej en riktig bloggrunda (jobbar natt, men det är lugnt just nu) och försöker lämna ett spår efter mej här och där.

Gillar dina kort jättemycket!!!