måndag 28 september 2009

Scrapträff och massor med alster

I lördags var jag på scrapträff på Mixen i Nyköping. Det var bara sååå kul och Mia hade ordnat allt fantastiskt bra! Jättefina vinster lottades ut och tre tävlingar fanns det att vara med i. För ovanlighetens skull hann jag vara med i alla. Finns det något roligare än att sitta en hel dag och bara pyssla med en massa trevliga människor? Nej, jag tror inte det...

I LO-tävlingen skulle man föja en skiss och mitt resultat blev så här. Och VANN gjorde jag också! Oväntat och superkul!

Nästa tävling var att göra ett kort efter en skiss. Jag gjorde ett enkelt julkort med en av mina nya favvostämplar från Gillian F Roberts. Visst är de söta de små mössen?

Till den sista tävlingen fick vi varsin ask att altra. Här tröt inspirationen och det kändes mest som att jag klistrade på papper utan någon egentlig känsla. Men underbart duktiga Veronica som satt bredvid mig tipsade om hur jag kunde göra med nyckeln i grungeboard. Först kletade jag på cracklepaint och sedan sprayade jag den med glimmermist i rosa. Det blev en häftig sliten effekt så nu står cracklepaint överst på önskelistan!

Här kommer några bilder från träffen. Pysselkoncentrationen är hög även om TusseMaja verkar vara mest intresserad av mobilen just i denna stund :)

Vid mitt bord satt Nina som vann både korttävlingen och altertävlingen! Grattis igen! Och så Veronica förtås som tagit sig hela vägen från Stockholm till Nypan!

Bredvid mig satt Millis som pysslade på i lugn och maklig takt... eller NOT! Kändes stundom något stressat för att hinna klart med sin LO till tävlingen! Helt underbart!

Tack alla för en supertrevlig träff! Ser förstås fram emot nästa gång :)
***************
Här kommer ett DT-alster som jag gjort till Mita och AltheasMix. Alla i DT-gänget har fått varsin skiva som hon sedan ska göra en bok av. Allt material finns hos Altheas förstås.

Dikten hittade jag på Internet och den var så gullig tyckte jag! Skit i min handstil... den är inte vacker, jag vet :(

Och så har jag gjort ytterligare ett julkort. Gillar verkligen stämpeln och bakgrundspappret är jättebra och smidigt eftersom det liksom blir klart med en gång. Stjärnorna har jag stansat ut med CBn och haft glitterstickles (Stardust) på.

Detta är ett beställningskort till ett brudpar. Försökte hålla det enkelt för ibland känns det rätt och resultatet är jag nöjd med.



Detta kort var kul att göra! Ett beställningskort också till en tjej som gillar prinsessor. Jag klippte ut en krona i rosa papper och stansade ut papperscirklar. Sen gick det åt nästan en hel burk glitterstickles guld till cirklarna plus massor av guldpärlor. Men det var det värt!



Och sist ut ytterligare ett beställningskort till en man som fyller 70 år. Gillar höstfärgerna och stämpeln från hÄnglar är så himla användbar.


Ja mina vänner, det var allt för den här gången. Hoppas ni orkade titta igenom alla bilder!




15 kommentarer:

Linda sa...

Vad mycket fint du hunnit med!!!
Lo´n som du vann med var urläcker! Härlig färger!
Min kaos award som jag fick av dig är inte bortglömd, hoppas att du inte tror att jag struntat i den, har börjat på mina kaos kort nu, så det e på g! =)
Tack ännu en gång för Kaos kortet! Det står så fint i min skapar hörna!
KRAM Linda

Suz sa...

Hej tjejen! så roligt vi hade och det är ju en fröjd att få skapa med så många likasinnade(en del helgalna;)Jag kommer sväva som på moln ett bra tag framöver. Att du vann är jag inte ett dugg förvånad av,det är ju så fina alster du gjort.Allt du visar här är ju finfint också så klart,kul med CD skivan tycker jag.Hoppas,hoppas att vi ses nån tisdag det vore så kul!!!
Kram Suz

Marie-Louise sa...

Hallå vännen! Klart du skulle vinna med den LO:n annars hade jag blivit arg! Så himla snygg! Allt annat du skapat är också jättefint, gillar verkligen prinsesskortet :) Åh vad vi hade skoj i Lördags, vill göra om snarast! Bamsekram, ses förhoppningsvis inom kort!

Annacarin sa...

Vad du är kreativ... så här mycket gör inte jag på 2 veckor! inte så att det blir så här snyggt i alla fall! tyckte din ask var super snygg, liksom din Lo.. äsch varför håller jag på så här? Det var snyggt alltihop!
Ha det så gott!
Annacarin

Cicci sa...

vad vore livet utan pysselträffar?
Längtar så tills jag får tid att åka iväg.

Så mycket vackert att titta på och dottern lika vacker som vanligt.
Måste föröska hinna med något nytt nu så jag spanar in allt du gjort med nyfikna ögon.
Kramiz

Therese Fredriksson sa...

Åh, den Lo'n är så fin. Det var givet att den skulle vinna. Jag gillar hjärtat du gjorde av tråden jättemycket. Får se om jag kan försöka mig på det nån gång. Kram Tessan

Gigi sa...

Tina, all your projects are beautiful, especially the one with your daughter's picture (I think she's yours :-)

Mia sa...

Fantastiskt! Vilka fina grejor du gjort! Klart du skulle vinna med din LO,den är ju så jättefin. Och vad mycket annat du hunnit med också!
Tack så mycket för i lördags!! Det var otroligt trevligt tycker jag. Vi ska nog försöka fixa det här så småningom igen. Det ser jag fram mot!!
//mia

Anonym sa...

Oj, vad du jobbat!!!! Allt var ju såååå fint!!!

Kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Å VAD MASSOR AV FINA SAKER DU HAR GJORT WOW WOW WOW ALLT ÄR SÅ HIMLA FINT:) Syn att jag missade dig i lördags men hoppas vi får möjligheten att träffas snart i alla fall:) Grattis till vinsten med din LO den var super fin:) Önskar dig en toppen dag och vecka å sköt om dig:) Kramis i massor från lilla Inger:)

Nina sa...

Men herregud vad mycket fint du har att visa!!! Massa roliga idéer med guldknoppar och fina hjärtan, måste nog skaffa mig en liten bok att skriva upp alla bra ideér i =)
Och tack för grattiset i din blogg, å vad trevligt det var i lördags... synd att tiden bara springer iväg sådär, ser fram emot att du dyker upp någon tisdag framöver!
Kram Nina

Nina sa...

Ja, och grattis igen till vinsten... din LO var överlägsen och en självklar vinnare! =)

Cornelia sa...

Oj! vad många fina saker!

Du... jag har nåt till dej i min blogg... om du vill.

Linda sa...

Hihi, ja, jag vette tusan hur jag hinner med, tycker jag inte hinner med nått alls. Man skulle vilja göra så mycket mer!!! Det va så skönt att man kunde göra så mycket på senaste träffen jag var på...skaparglädjen va på topp!
KRAM KRAM

Jenny sa...

Hej! Vilka fina kort du gjort!! Helt otroligt!
Jag undrar bara hur du har gjort kanterna på korten, så att kanterna blir lite mörkare runt om.
/Jenny