torsdag 15 oktober 2009

BOM-LO, några sanningar och ett tuttkort

Den här veckan har varit grymt rolig för mig. Det började med att jag fick en jättegullig uppmuntringshälsning på posten av Veronica med supersöta juldekorationer i. Dagen efter dök det upp en fantastiskt KAOS-kort från Inger och idag fick jag ett jättefint KAOS-kort från Mita. Vilken jackpot! Svårt att slå :) Jag kommer att visa KAOS-korten så fort jag fotat dem.

Nu har jag lyckats färdigställa min första BOM-LO. Det tog en sådär 40 bilder innan jag, eller rättare sagt dottern, fick till ett som gick att använda. Varför kan man aldrig fatta att man ser ut som man gör och bara gilla läget? Det måste vara en mental störning av något slag. Tyvärr kan jag inte visa den ännu eftersom jag är med i Handstämplats oktobertävling och man får inte visa den förrän tävlingen är över.

Jag har i alla fall till slut lyckas göra ett Rosa bandet-kort till AltheasMix tävling. Jag köpte två paket, sabbade det första helt men lyckades få till ett kort ur paket nummer två. Lite obscent kanske men kul tycker jag. Inte för att jag vet vem man skulle kunna skicka ett sådant kort till...


Sen har både Millis och Cornelia gett mig en jättefin award för ett bra tag sedan som jag inte tagit tag i förrän nu. Tack igen tjejer, jag känner mig hedrad! Den innehöll en utmaning också där man ska berätta 10 sanningar om sig själv. Jag har gjort det tidigare men den här gången är jag kanske lite mer personlig... hmmm... ni kommer att tro att jag är en riktig galning :) So here we go!
  1. Jag gillar att få sprutor och ta blodprov och sånt. Möjligtvis något sjukt, men det känns bra på något märkligt vis.
  2. Vaccinerar mig gärna för allt möjligt av ovanstående anledning, och därför att jag tror att det är bra för mig.
  3. ÄLSKAR doften av jordig potatis. Det är inte omöjligt att ni hittar mig med huvudet nere i en potatisbinge i någon affär, inhalerandes den fuktiga doften, jag kan bara inte få nog! (Smeta in en snygg karl i lite jord och potatis så är jag såld… ;)
  4. Är, till skillnad från Millis, inte en tidsoptimist utan tidsrealist. Räknar ofta med att allt tar massor med tid vilket det faktiskt gör och detta är stressande i sig eftersom man direkt inser att man inte kan hinna med allt man vill. Och kanske att man inte gör det heller innan man dör. Detta kan stundom medföra en viss apati :)
  5. Planerar allt som planeras kan, detta är en direkt följd av punkt 4. Controlfreak is my middle name…
  6. Hatar överraskningar i form av spontana besök! En följd av punkt 5. En överraskning kan således störa min planering. Om någon ska komma vill jag veta det i tid så att jag kan PLANERA! Andra överraskningar som paket på posten, presenter eller positiv kritik är förstås däremot jättekul så tveka inte om ni vill skicka något :D
  7. Skriver som Cornelia… är 181 cm lång. Jag har först som vuxen lärt mig att tycka att det är helt ok att vara lång. Värre var det i tonåren :(
  8. Trivs helt klart bättre med att vara 44 år än 22. Skulle inte för allt i världen vilja vara ung på nytt. Kanske runt 35 men inte yngre.
  9. Tycker det är jättekul att vara tonårsmamma även om det kan vara lite besvärligt emellanåt. Jag har mycket lättare att sätta mig in i ungarnas situation nu när de är lite större.
  10. Älskar Family Guy, Simpsons och brittisk humor typ Little Britain.

Ja... då får jag väl bara vänta och se hur många som lämnar min blogg för gott efter dessa sanningar :)

Den här gången lämnar jag awarden och utmaningen fri för den som vill att hämta. Jag kan nämligen inte klura ut vilka av alla er härliga tjejer jag ska välja att ge den till.


I morgon är det fredag och jag ska till frissan och tillbringa tre långa härliga timmar med skvallertidningar, kaffe och en underbar pratstund med min favvofrisör!

Kram alla!9 kommentarer:

Monica sa...

Hahahaha vad rolig du är! :-) Det va jättekul att läsa 10 sanningar om dig. Hade aldrig trott att det fanns någon som gillade sprutor men ok.... :-) Hoppas du får det riktigt härligt hos frissan!
Kram kram!

Gigi's World sa...

Your truths are very intersting; the card you made is lovely. Although I didn't understand everything on the your blog, I saw enough to know that you're very talented, don't like drop ins and I don't either, but enjoy receiving surprises in the form of gifts or in the mail :-) Have a wonderful time at the hairdressers! Kram, Gigi

Lilla Pyssel Inger sa...

Jag bara ÄLSKAR ditt rosa bandet kort så himla fint Tina:) Just för att du är så härligt ärlig och bjuder på dig själv gör att jag absolut kommer tillbaka hit:)Du är en skön tjej du Tina:) Kul att du gillade KAOS Awarden och att du har fått hem den:) Å vad jag blir avis en egen stund hos frissan skulle jag behöva mitt barr har bara fått gro:)
Önskar dig en toppen dag och helg å sköt om dig:) Kramis i massor från lilla pyssel Inger:)

Marie-Louise sa...

Hahaha va kul att läsa dina sanningar! Du är ju inte klok! ;) Skönt att det finns fler i samma klubb.....Men när får vi se din BOM?? Jag tycker i alla fall att du är skitsnygg och världens trevligaste ;) Tuttkortet är jättefint! Nu ska jag sova för det är mitt i natten!STOR kram!

Cicci sa...

Tio sanningar, hahahehe.
Så fint och talande bröstkort.
Kramiz

Nina sa...

Gillar tuttkortet, och det kan du ju ge till vem som helt... vem som helst skulle ju bli glad för det.. Gillar dina 10 sanningar, fick ju själv den utmaningen för ett tag sedan så jag måste väl försöka. Fast jag är nog inte lika rolig *ler*
Hoppas du hade det bra hos frissan, det är alltid lyx att gå till frissan...
kram Nina

Tussemaja sa...

Men inte är det väl obscent, kortet!? Tycker det är härligt. Stort grattis till alla dina KAOS:er.

lk46 sa...

Ett helt underbart kort tycker jag! Fundera inte på vem du kan ge det till.... alla skulle bli jätteglad att få det! Det är undrbart!
Kram lene

Annacarin sa...

Hi hi... älskar dina sanningar! Kommer absolut att vara kvar kan ju hända att man kan få sig ett gott skratt till... Måste nog fundera på det där med att smeta in gubben i blöt jord!!?! Hmmm...
Tycker om ditt ''tuttkort'' men får nog hålla med dig -vem ger man ett sådant?! Någon man känner väl och som kan ta det med ett gott skratt kanske!
Ha det gott, Annacarin