måndag 20 september 2010

Dags för kort igen

Se på attans! En uppdatering och det har inte ens gått två veckor :)

Tur att man får beställningar ibland och att man har födelsedagar i släkten. Annars skulle det inte bli mycket gjort här inte, det kan jag lova.

Det första är ett femtioårskort till en av min makes kusiner. Jag är riktigt, riktigt nöjd med det. Hittade en stämpel med ett träd på, tror det kan vara Forma Hantverk. Trädet är inte så roligt i sig så jag pimpade det lite med en massa små utstansade retroblommor i olika papper. Och så satte jag halvpärlor på vissa av dem.Nästa kort är ett beställningskort till en man som fyller 80 år och som har en sommarstuga som sitt största intresse. Stämpeln kanske inte riktigt ser ut som en sommarstuga men man tager vad man haver och med lite god vilja kan man väl ändå få det till en sommarstuga?

Sista kortet är också en beställning. Det var ett riktigt bråttomkort som jag var tvungen att leverera morgonen efter att jag gjort det. Därav den URUSLA bildkvalitén. Var ju tvungen att fota det i lampskenet och det blev INTE bra. Hur som helst var jag rätt så nöjd med själva kortet. Har lånat idén från ett kort jag hittat på Svensk Scrapbookings galleri (dessvärre kan jag inte hitta vem som lagt upp det). Jättebra eftersom jag hade total idétorka och det var hur bråttom som helst.


That's all for now! Vem vet, jag kanske dyker upp här igen inom en inte alltför avlägsen framtid :)

3 kommentarer:

Sinikka sa...

Hejsan Tina, Kul att se en uppdatering igen. Mycket fina kort. Trädet blev jätte bra, kul att du pimpade upp det med blommor. Smart idé.
Giller även kortet med stugan på. Duger hur bra som helst, det är helt enkelt en dyrare stuga :-)
Bröllopskortet lyckades du bra med på så kort tid.
Sköt om dig.
Kram Sinikka

Nina sa...

Så mycket fint!
Retroblomträdet är ju bara sååå läckert! *i like*
Hoppas vi ses imorgon!
Kram Nina

Katarina sa...

Superfina kort. Det blev jättefint med retroblommorna i trädet. Ha en bra vecka. kram