måndag 30 mars 2009

Blandad kompott

Jag kan bara konstatera att jag inte är någon speciellt effektiv bloggare. Jag borde uppdatera oftare, men helt plötsligt har det bara svischat till och en vecka eller två har passerat. I alla fall så är det dags idag och jag har lite grann att visa som jag gjort.

Jag måste också passa på att berätta att jag tagit mig i kragen och börjat träna igen efter årslånga uppehåll. Och nu bara längtar jag till torsdagarna då jag får gå till träningslokalen och hänge mig åt afrikansk dans! Stel som en svensk pinne är jag av naturen, men efter ungefär en kvart av barfotadans till medryckande trummor och ett rum nästan bara upplyst av två stora kandelabrar kan till och med jag släppa loss. Det är säkerligen inte vackert, men OJ vad häftigt… och svettigt! Jättekul!

På lördag så är det dags för Nyköpings första scrapträff som MiaMixen ordnat och det ska bli jätteroligt att få träffa lite folk härifrån som också håller på med denna underbara hobby. Och om tre veckor är det så dags för Handarbetas träff i Stockholm. Den pågår i dagarna två men jag ska bara vara med på lördagen. Så april blir en riktigt trevlig månad känns det som!

Det här kortet är ett beställningskort till en tjej som fyllde 30 i lördags. Jag gillar vikningen massor och det känns lite lyxigare än vanliga kort.



Jag fick en beställning på tackkort också och först så gjorde jag detta i rött och grönt. Sen fick jag för mig att det var för juligt eller åtminstone för mörkt, så då gjorde jag ett nytt i mera våriga färger. Beställaren får välja vilket han vill ha.


Ytterligare en beställning på en av mina favoritaskar. Dessa är fortfarande lika kul att göra och jag gillar det pilliga i det lilla formatet.
Är det någon som börjat misstänka att jag älskar Penny Blacks kattstämpel? Om inte, titta på nästan alla mina senast kort, askar och Post-it-hållare så får ni se...


Sen har jag fått inte mindre än TVÅ awards! Den första fick jag av både Cissi och Kamilla. Tack gulliga ni!

Den andra fick jag av Cissi igen!

Jag vill ge dessa båda vidare till Sinikka, Cornelia, Lillnettan, Veronica och Suz.

Nu måste jag göra ett födelsedagskort som ska postas imorgon. Undar just om jag hinner fota det innan det blir mörkt? Men det är klart, ljusare är det nu efter tidsomställningen så det funkar nog om jag rappar på lite.

Ha en fortsatt härlig vecka!

16 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Allt är lika fint som vanligt! Gillar vikningen på det första, kanske kan härmas lite, då jag fått en beställning på ett kort jag med som skall tillverkas den här veckan. :) Då se vi på lördag då, ska bli superskoj! Ha en bra vecka! Kram

Kamilla sa...

Oj vad grejor du hunnit göra!! Så mycket vackra alster!
Jag älskar dina små askar :D
Du är verkligen värd awardera och lova att blogga oftare ;)
Kram kram

Cornelia sa...

Nej men, hallååå?! Till MEJ?! TACK snälla!

Och du... jättefint 30-årskort! Jag tycker också om den där vikningen, kan knappt göra ett "vanligt" kort längre, det känns så futtigt att bara vika EN gång?! *S*

Stora kramar till dej från mej!

Sinikka sa...

Vad gulligt av dig att ge en award till mig. Bli så glad så.
Vickningen på 30 års kortet är himla fint. Skulle jag nog också kunna göra en gång.
Askarna är och förbli himla söta. Det är en sån fin idé....
Giller dom andra två kort med, men kan inte hålla med om saken att ena kortet blev för julaktigt. Tycker att den blev himla fint.
Vad duktigt du är att du går och sporta. Låter himla kul.
jag är alldeles för lat att göra såna saker.
Kram och tack igen för denna söta awarden

Suz sa...

Vad Gullig du är tusen,tusen tack! Så fina saker du gjort. Jag tycker allt är så fint och härliga färger som man blir glad av.Det ska bli såååååå roligt att träffas på lördag,det är bara det att tiden går sååå långsamt nu när man väntar...som ett barn som väntar på julafton. Många kramar Suz

Veronica sa...

Hej!!
Tack för awarden! Tyvärr så är jag helt värdelös när det gäller att komma ihåg de jag fått, tack för dom och skicka dom vidare, men jag skall försöka...

Jag kommer inte till Nyköping för jag och Robert hade tagit fel på helg så dom är hemma den helgen och Oscar fyller ju 4 år! Men vi ses lördag d. 25:e! Vi höres innan så vi vet när den andra kommer så jag/du tar bra platser. Eller hur?
Hur kommer du till Stockholm? Åker du hem på kvällen?

Ha det gott!
P.s. Jag jobbar min sista dag imorgon på jobbet! Känns väldigt konstigt men helt OK.

Sinikka sa...

Förlåt att jag är så himla snabb. men jag kom hem med väldigt gott hunör och tänkte nu skall ja ta en lång blogg runda. Och ser där 3 timmar senare sitter jag fortfarende att titta på allt vad andra har gjort.
Men det är så himla sköj.
Du har för resten fått ett mail ifrån mig angående stämpeln.
Kram Sinikka

Linda sa...

dina askar e såååå söta så!!! Riktigt imponerad av vad du har skapat!
Ha en toppen dag!
KRAM

Cicci sa...

Så makalöst fint kortet till 30-åringen blev. Gillar färgvalet.
Hm, vilket svårt val den stackars beställaren får med två så fina kort.
Bara älskar dina askar.
Kramiz

Sinikka sa...

hejsan Tina, mail din adres till mig.

Awarden hämtar jag ikväll för den andra uppdateringen idag.
Kram Sinikka

Malin sa...

Underbara kort!
Afrikansk dans? Det lät spännande =) Tänker på den där filmen "cant buy me love" när han dansar den afrikanska myrsloksdansen ;P

Kram!

Suz sa...

Hej på dig!Tusen tack för i går! Det var så kul,fast inget vann! Jag vill ha träff igen ,typ nu;0) Hoppas vi ses snart igen. Kram Suz

Marie-Louise sa...

Hallå! Tack för igår, så kul att träffas! Hoppas det blir fler gånger. Antar att du har fullt upp med att "flytta in" i din nya fina väska nu!Väntar på uppdatering här....Ha det gott! Kram

Mita sa...

Jättefina kort, kul att se! Fick du dragvagnen? Hoppas det. Ha en trevlig påsk! Kram

Nina sa...

Hihi, inget ståhej för att man fyller år längre..
Det var trevligt i lördags, synd att inspirationen försvann där... får vara noggrannare med vattendrickande nästa gång så man orkar med =)
Måste prova på den där kortvikningen du gjorde... så fint!

kram Nina

Anki sa...

Tack för kommentaren och det var ju verkligen hur kul som helst på träffen. Blir det ny träff i höst ska jag försöka komma då också.

Trevlig Påsk!