onsdag 8 april 2009

Scrapträff och väska

I lördags var jag på Nyköpings första scrapträff! Vi var ca 20 glada scrappare som pysslade från klockan 10 till 18. Mia på Mixen som ordnat träffen hade fixat allt jättebra med tävlingar och fika och allt, så dagen gick i ett huj. Vid fem-tiden var jag helt utmattad och all inspiration som bortblåst. Jag fick en enda LO gjord och ett halvt kort. Fattar inte det?! Man pysslar ju nästan hela tiden men ändå blir det inte mer gjort!

Inte vann jag på LOn och inte vann jag i lotteriet. Vad gör man i ett sånt läge? Jo, man köper det man vill ha istället. Så jag köpte mig en dragväska! Den är så fin och jag är nog lite kär tror jag. Stor och bra och man kan även ha den att förvara scrapgrejer i hemma, så den funkar inte bara när man ska åka bort (ni hör väl mitt försvarstal för att motivera inköpet :) Här kommer några bilder både på väskan och träffen.




Här är LOn som jag gjorde. Jag är inte nöjd för det är för många foton och den är lite rörig. Mariante som skulle kommit till vår träff men så olyckligt blivit sjuk, hade gjort en skiss som vi skulle följa och där fick jag lite svårt. Skissen var jättefin men jag hade svårt att tolka den så att det blev bra. Kom liksom på efter ett tag att "just ja, det där skulle ju vara med" och då blir det inte så lyckat. När jag väl var klar med den hittade jag naturligtvis det perfekta pappret i Mias gömmor, men det var ju lite sent. På bild är sonen som lirar i sitt band Gold. De har gått vidare i RockKarusellen och spelar distriktfinal nästa lördag. Så håll tummarna alla som har några! Om ni är i behov av en dos rock kan ni gå till Gold och lyssna.

Jag har gjort ett beställningskort också. Kortet är till en kille som spelar i ett fotbollslag så kortet skulle vara killigt och fotbolligt. Det är jättesvårt att inte få ösa på med blommor och hjärtan och rosa och sånt, men jag fick till det ändå. Hittade lagets logga på nätet och skrev ut den på fotopapper. Hoppas han blir nöjd.


Det andra kortet är till en kollega som alltid är så snäll mot mig och min kompis. Han behövde ett påskkort tyckte vi. Så jag tog med mig kameran till jobbet och fotade och så fick vi tjänstgöra som påskkärringar på kortet.


Nu är jag ledig i sex hela dagar och det är massor som måste göras här hemma. Så det är bara att sätta fart antar jag. Lite scrapping lär det bli också. För vem kan klara sig utan det?

11 kommentarer:

Suz sa...

Men usch fastnade jag i din kamera??!!;0) Vad roligt det var, vill igen! Väskan är ju toppen,jag borde köpt mig något..äh,det gjorde jag ,när jag kom hem det blev...alcholic ink: Säger bara ooooiiiii vad roliga;0) för någe tröstpris behövde vi ju, vi som INTE vann(morr);0) Korten du gjort är ju superfina och det är Lo såklart med.Stor kram o glad påsk på dig.

Marie-Louise sa...

Nä vem kan klara sig utan scrapping? Inte jag i alla fall.....Jag gillar allt du gör och LO:n är jättefin. Fotbollskortet blev kanon! Det är ju som sagt ganska svårt att göra kort till killar, särskilt tuffa tonårskillar.
Jag har härmat din fina kortvikning, både på ett 15x15 kort och ett 10x10, men jag kan inte visa det stora än.....Gillar vikningen massor! Njut av ledigheten nu! Kram kram!

ciiccii sa...

Åh, vad jag blir avundsjuk. Vill också ha den väskan.
Din LO blev riktigt läckerliksom fotbollskortet.
Jag bara älskar ditt påskkort. Wow!
Ha det gott vännen!
Kramiz

Cath. sa...

Å, vad kul me dscrapträff och med SHOPPING!!! Tänk nu är jag lite avis på din väska, önskar mig också en sån!
Och fina alster du knåpat ihop också!
Har något till dig i min blogg!
Kram och glad påsk!

Nina sa...

Tycker din LO blev super, inte alls för många kort (röstade på den) Korten blev superbra de också... håller på med en beställning till en 7 årig kille och det är lite svårt att få ihop det....
Ha en skön påskhelg!
Kram Nina

Linda sa...

Vill önska dig en riktigt Trevlig Påsk!
Massvis med kramar
Linda

Linda sa...

Tack snälla du.
Jajemen, har bara användt mig av promarkers. StampArtics tutorial va verkligen suverän! Gäller bara att man målar på akvarellpapper =)
Ha det super!
KRAMAR Linda

Nina sa...

Ja Liquid pearl heter den kanske, köpt hos Mia... och det är svårt att inte få dom toppiga! Mina är också toppiga....

Ha en skön helg!
Kram

Cornelia sa...

Z-vikningen är väl bara helt suverän?! ALLA kort blir bra!!!! Ja, det förstås, det beror inte bara på vikningen, men den ger det lilla extra, tycker jag. Dina båda kort är superfina och inte tycker jag att du har för många kort på LO-n heller! Den är superfin, den med. Jag håller tummarna för Gold i distriktsfinalen, såklart!

Glad Påsk! säger jag som jobbar två vakna nätter på raken nu... blir inte mycket påsk eller pyssel däremellan... mest bara sova, tror jag *ler*

suz/kortmaja sa...

Jag har mallen,den får du gärna låna...och vet du en sak... jag har hÄnglaflickan som student den får du också gärna låna. Vi kan ses på Mixen en kväll eller har du inte lite kortare dag på måndagar? Hoppas du har en fin påskafton med mycket godis och sol. Kramar Suz

Marie-Louise sa...

Jag igen... Katten i kuvertet är Penny Black, jag har lånat den av en kompis. Swirlen är köpt hos Mixen, kommer från Tingtura tror jag. Billig som attan, typ 10-15 kr :) Ha en fortsatt bra helg! Kram