onsdag 15 april 2009

Födelsedag och awards

Igår fyllde jag år. Kan inte fatta att jag är 44 år, känner mig som 34. Men det är ganska ok att bli äldre ändå. Alternativet, om man nu inte vill bli äldre, är ju att man dör och då väljer jag nog att bli äldre.

Jag gjorde mig en glad rosa tårta med jordgubbssmak. Den gröna marsipanen var slut efter påsk så rosa fick det bli. Jag hade på vaniljkräm, mandarinklyftor och grädde mellan bottnarna och det blev riktigt gott. Blommor, presenter, scrappengar (!!!) och en massa fina kort fick jag också. Så det blev en riktigt bra födelsedag.

Som grädde på tårtan fick jag två awards också. Båda kom från Cornelia och Lotta och de förgyllde ytterligare min födelsedag. TACK för awardsen tjejer!


Jag vill ge dem vidare till några nyfunna scrapparvänner i Nyköping: Nina, Tess, Mita och Tussemaja

Ni har väl inte missat det underbara påskpaketet som Heidi lottar ut i sin blogg? Ni har till och med den 20/4 på er att vara med.

Kram på er alla!

8 kommentarer:

Nina sa...

Å tack vad gullig du är! =)
Ska lägga ut dom i nästa inlägg...
Stort grattis på födelsedagen i efterskott! Superfin tårta, och av beskrivningen att dömma verkade den ju supersmarrig också...
kram Nina

Marie-Louise sa...

Grattiskram en dag sent! Underbar tårta också! Ha det bra! Kram

Sinikka sa...

Gud vad gott tårtan ser ut.
Har du en bit kvar?
Mår nämligen bättre idag :-)
Kram Sinikka

mita sa...

Tack söta! jag längtar också till maj... OCh GRATTIS! Du är också vädur!!! Jag är snart där jag också i "tant-träsket", hihi.
Kram mita

Tussemaja sa...

Tack snälla för fina awards! Ska lägga upp dem i bloggen snart.
Hoppas vi ses snart... kanske 17:e maj?

Tussemaja sa...

Glömde ju! Grattis i efterskott!!

Suz/Kortmaja sa...

STORT grattis i efterskott!Då är vi lika gamla du och jag i sådär 14 dagar... sen blir jag ett år äldre än dig;0) Underbar tårta du gjort kanske skulle ta och prova! Kram Suz

Cornelia sa...

GRATTIS i efterskott! Och du... om bara en liten vecka eller nåt... då blir jag också 44! Otroligt! Och visst äääääär det en bra ålder?! *S*