tisdag 16 juni 2009

Lite nya kort

Nu är studenten över och jag kan lägga studentstämplarna på hyllan tills nästa år. Känns lite skönt faktiskt, ungefär som när julen är över och man kan börja testa nya saker igen.

Now when everyone has quit school, I have no more orders for studentcards. Feels quite nice to put the student-stamps on the shelf until next year. A bit like when x-mas is over and you can start fresh again and try out new ideas.

Jag har tre beställningar på lut till småpojkar i olika åldrar och jag är klar med det ena som jag blev supernöjd med. Det var till en kille som heter Ville och fyller fem år. Han gillar dödskallar och är en liten tuffing. Så jag köpte superhäftiga stickers hos Mita som jag använde några av. Måste surfa runt efter en dödskallestämpel för det kan säkert bli fler kort till tuffa killar framöver.

I have three orders for cards for small boys and I delivered one yesterday. It was for a cool five-year-old who likes skulls. I bought a sticker-skull at Mita's but I would like to find a skull-stamp in case I get more orders like this.

Studentkortet är ett som jag själv gav bort till granntjejen som vi var på uppvaktning hos. Tyvärr var vädergudarna inte i Nyköping i fredags men när studenterna sprang ut var det faktiskt uppehåll och det var skönt för alla sommarklädda studenter. Asken har jag för övrigt gjort med hjälp av Top Score Multiboard, också inköpt hos Mita.

The studentcard was from my family to my neighbour's daughter. The box I made with some help from my Top Score Multiboard which I also bought at Mita's.Det tredje kortet är till en kollega på jobbet som går i pension. Hennes avdelning som satte ihop en bild med alla arbetskompisar och ville att jag skulle göra ett kort av det. Det blev ganska kul tycker jag nog.

The third card is for a collegue who retires this summer. I got a photo with pictures of all the people that work with her and they wanted me to make a card out of it. I think it turned out quite nice.


Det fjärde kortet är ett beställningskort som skulle ha samma färger som bröllopskortet längre ner i bloggen. Jag gillar verkligen de färgerna själv så det blev en favorit i repris.

The fourth card is an order for a birthdaycard that should have the same colors as the weddingcard I made further down the blog. No problems to make that since I really like the colors myself!Just nu väntar jag på ett leveransbesked på en scrapgrej som jag beställt... jag är sååå nyfiken och har lätt (läs: svår) ångest över inköpet. Berättar vad det är när jag fått beskedet!

Right now I'm waiting for a deliverynotice for a scrapthing I ordered yesterday... and I'm sooo curious and at the same time I am quite filled with anguish over this order. I tell you what it is later!


Jag fick en rolig utmaning från Marie-Louise häromdagen tillsammans med en award. Tack så hjärtligt min vän! Den tar jag med i nästa inlägg eftersom jag måste fundera lite över svaren först :)

I got a fun challenge from Marie-Louise the other day together with an award. Thank you a lot my friend! I'll answer it in later since I have to think about my answers for a while.


11 kommentarer:

ciiccii sa...

Wow! Vad du skapar fina saker. Jag är så imponerad.
Så läckert med blommorna, cirklarna, fotona...
Kramiz

ciiccii sa...

Spännade, du kommenterade hos mig samtidigt som jag var här inne. =0)

Jag har suddat med distresser på en "svamp", minns ej namnet-vit på ena sidan och EZ på den andra, i cirkelrörelser över ett papper. Duschade sedan med lite vatten ur sprayflaska sist.

Kramiz

Sinikka sa...

Hallå i pysselstugan....få man störa??? Du verkar ju ha fullt upp, du har ju tillverkat massor igen.
Giller kortet till arbetskamraten. Vilken kul idé med bild på alla. Det är ett bra minne och ännu mera personligt.
Bra gjort!
Semestern var helt underbart. Var ju där för 5 år sen med, för första gången och då var det helt emotionelt att se allt och att prata med män som hade överlevt.
Kramiz Sinikka

Monica sa...

Oj oj oj va nyfiken jag är nu på vad det är du beställt hihihi :-). Låter riktigt spännande eftersom det oftast är kanongrejer som man får shoppingångest över. Dyrt också kan jag tänka mig? Men det är du värd vad det än är. Superfina kort du har gjort. Och den med döskallen blev superhäftig. Tycker det är jättesvårt att göra sånna kort.

Själv sitter jag just nu o väntar på att en krackelering ska torka. Har svurit över crackle accent ett tag nu o hoppas verkligen få till det denna gången. Typiskt nog bara så pajade jag mitt målade motiv innan genom att spreja hemmagjord dlimmers mist på. Det gjorde att färgerna blödde ut i varandra... Grrr.... Men skam den som ger sig.
Kram kram!

Gigi sa...

Tina, your cards are so pretty; love how you use the flowers and the inside of the cards is such a treat to see, too!

Linda sa...

Härligt att få lägga unadan studentstämplarna lite, så känner jag med =)
Hihi, ja, du skulle se min hörna nu...som "före och efter stormen"
Kreativt kaos med andra ord =)
Hoppas att du får en fin midsommar!
Kram kram

Nina sa...

Nu blev jag nyfiken på inköpet =) Hoppas du får besked snart, trisst att gå och vänta på roliga saker...
Korten är superfina som vanligt! Och mycket rosa ;) Det är fint!

Kram och Ha en skön Midsommar!
Nina

Anonym sa...

Så oerhört tufft pojkkort!!!! Diggade det skarpt!!

Anonym sa...

Ja, de andra korten är ju så klart också jättefina!! *Glömde det!*

Marie-Louise sa...

Hallå! Vad du har pysslat! Gillar verkligen pensionärskortet med cirklarna, läckert! Och Ville-kortet är ju hur coolt som helst! Så snyggt du fått till det med bokstäverna. Nu måste jag nog härmas igen :)Yngsta sonen fyller 11 år snart. Ser fram emot att se vad du beställt....Ha en bra midsommar! Stor kram!

Anonym sa...

Hej!
Döskallar finns att köpa hos Stämpelbode. De har en massa roliga stämplar... Lycka till!!