måndag 8 juni 2009

Mängder av nästan likadana kort :)

Den här helgen har jag gjort kort som besatt. Totalt sex stycken har det blivit och i förra veckan gjorde jag ytterligare tre. Jag kan inte visa alla ännu tyvärr, men fem stycken funkar plus två mors dagskort. Jag börjar bli liiiite trött på min vikning och att alla ser nästan likadana ut. Men när man har många att göra så finns det inte utrymme för så mycket experimenterande. Och jag är sååå glad för alla beställningar jag får såklart!

This weekend I've made six cards and last week I made three. I can only show you five so far and the rest I will show later when they have been delivered. I'm beginning to get a bit tired of my folding and that all cards look almost the same. But when there are a lot of cards to make there is no time for experimenting unfortunately. But I'm not complaining, I'm sooo happy for all the orders I get!

Men jag har ett par på gång som kommer att bli lite annorlunda eftersom de är till småbarn. Av de jag gjort denna gång är jag klart mest nöjd med bröllopskortet! Jag älskar papprena och prima-blommorna! Visst blev det gulligt?

I have a couple of cards left to do and they will be a bit different as they are for two small boys. My favourite card this time is the weddingcard. I just love the paper and the prima-flowers!

För övigt så har jag inte hunnit hälsa på någon av er på jättelänge och det känns dötrist. Men bättring kommer att ske snarast, I promise...

I'm a bit sad that I haven't had the time to visit your blogs for a while, I will pull myself together soon, I promise...

11 kommentarer:

Monica sa...

Wow vilka fina kort du har gjort!! :-) Alla är helt underbara!! Gillar dina buketter jättemycket. Det blir så där lagom i förhållande till allt annat på kortet. Kul idé också att lägga mönster på kläderna med tre prickar, det måste jag lifta dig på :-) hihihi. Hoppas du haft en härlig helg!
Kram kram!

Therese Fredriksson sa...

Oj vad du varit produktiv. Jättefina kort även om de liknar varandra. Man har lätt att fastna i ett visst spår. Kram Tessan

Nina sa...

Oj vad du har hunnit med, nu igen =)
Tycker dom är jättefina allihop, och visst är det så att man gärna fastnar lite ibland... Men då är det ju så bra med alla bloggare man inspireras av =)
Kram Nina

Suz sa...

Ååååh,så mycket fina grejer du gjort! Helt otroligt.Hoppas vi ses snart kram Suz

Kattis sa...

Hej!
Tack för din fina kommentar =)
Du inspirerar mig med med massor av fina kort och härliga vikningar.
Z-vikningen, är det ett vanligt 15x15 som du vikt?
Härliga, personliga studentkort med foto =)
Kikar snart in igen!
Kramar Kattis

Anonym sa...

oj oj du gör jätte fina kort, maja

Karolina/karehed sa...

Snygga kort! Gillar studentkorten med barnfotografierna. Vilken härlig idé att ha dem på framsidan.
Kram Karolina

Malin sa...

Men ojoj så fint bröllopskortet är! Ja och dom andra oxå naturligtvis ;P

Ha en härlig kväll!
Kram!

Anonym sa...

Jättefina kort!! Påminner lite fint om att du måste blogga om min utlottning innan söndag för att kunna vara med.

Sinikka sa...

Hejsan vännen, här har det varit full fart!!!! Massor med fina kort. Bara sitter och njuter. Jag gör ju bara kort i 15x15 sådu inte den enda som har fasnat vid ett speciellt kort.
Giller bröllopskortet i massor.Mycket fint igen att använda ett fotografie.
Är tillbaka från semestern sen i tisdagskväll.Har tvättat allt och städat hela huset igår. Undrar om det är verkligen nödvändigt att ha ett rätt så stort hus när vi är bara två pers.
Hoppas att jag har tid och lust att pyssla idag.
Hörs snart igen.
Kram Sinikka

Marie-Louise sa...

Jättefina kort, vad gör det att de har samma stil, du lyckas ju göra dem personliga ändå!Du har en sak att hämta hos mig... Kram kram