fredag 23 oktober 2009

Fem beställningskort

Paniken sprider sig... här sitter jag och skriver ett inlägg när jag borde börja packa till Handarbetas träff imorgon och klockan är nu 19.31... och Idol börjar om en knapp halvtimme! Men det ska väl gå den här gången också :) Måste upp tidigt imorrn och ska försöka komma i säng i vettig tid.

Har i alla fall gjort fem beställningskort på väldigt kort tid och det känns bra. Tre skulle nästan vara likadana så de gick fort, det fjärde skulle se ut som ett tidigare jag gjort och det femte tog en hel massa tankekraft innan jag fick till det.

Korten får tala för sig själva. Det jag jobbade mest med var ett kort till en 11-årig kille som gillar Leksand och Onyx (det lokala innebandylaget). En kille i den åldern är kanske inte så mycket för blommor och sånt så blommor skulle jag inte ha med. Jag surfade runt lite och såg att Leksand har en fyruddig stjärna som symbol och vips där hade jag min twist! Jag hade helst använt ett klarblåare papper men jag hade inget sådant i mina gömmor.
Och så kunde jag förstås inte låta bli att klämma dit ett par blommor i alla fall till slut ;) Man är ju lite stööööörd som bekant :D












Hoppas ni får en mysig helg!


12 kommentarer:

Anonym sa...

Korten är ju bara sååååå sjukt snygga!!! Speciellt Leksands-kortet!!! Måste jag visa för gubben, som ju oxå är ett Leksands-fan.

Diggar ditt rosa kort här nedanför!! Tycker du gjort det bra, vadå obscent?? Allt ligger i betraktarens öga!! Såg inte det, fattade först när jag läste din text. Jag tycker det blev jättefint!!

Kram!

Tussemaja sa...

Tycker du lyckades riktigt bra med kortet till 11-åringen. Snygg effekt. Även killar behöver blommor :) De andra korten är också fina. Gillar din stil.
Vi ses i morgon!

Lotta sa...

Så produktiv du har varit!
Gillar Leksandskortet.

Hoppas du får en bra helg och mycket pysslat på träffen!

Kram

Cath. sa...

Nämen vad kul då ses vi ju imorgon... och här är nu klockan snart 12 och jag har INTE packat... skulle börja men fastnade på bloggrunda, dags att ge upp nu och packa iostället kanske. TUR att jag hann se dina vackra kort, gillade verkligen det översta!
KRAM!

Lilla Pyssel Inger sa...

Helt UNDERBARA KORT Tina dom är SUPER SNYGGA alla i hop och du ska vara så nöjd:) DU HAR LYCKATS HUR BRA SOM HELST:) Hoppas du får jättetrevligt på träffen i dag å vad jag blir avis!! Det var så himla länge sen jag var med på något så skulle önska att jag fick var med på någon träff snart!!! TACK GULLIGA du för dina ord hos mig du kan verkligen få en till att blir "GLAD" :) Jag tycker att du får till dina blomster arrangemang på dina kort jättebra men du är alltid välkommen att komma på Inger Kurs ha ha ha om du känner för det:)Ha nu en toppen helg och sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Marie-Louise sa...

Hej din galning! Attans va duktig du är! Gillar Martin-kortet jättemycket, klart det ska vara NÅN blomma ändå...Så snyggt det blev med stjärnan! De andra korten är oxå jättefina, prickigt kan aldrig bli fel! Hoppas du har en toppendag på träffen, lite avis är jag allt... Kramkramkram

Therese Fredriksson sa...

Jättefina kort du gjort. Det är lite både och att jobba under press. Ibland funkar man bättre så och ibland sämre. Hoppas du får en bra dag på träffen. På tal om störd.... vad är det för alfabet du använt på Martin kortet? Både till grattis och 11 år??? Det STÖR mig när jag inte kan lista ut sånt själv ;) Kram

Tiina sa...

Hej!!

Superfina kort, jag gillade ju självklart Leksandskortet mest eftersom vi bor i Dalarna!
Ha en bra helg/ Tiina

Cicci sa...

Wow, så mycket fint det fanns här då. jag fastnade först för kortet till 11-åringen. Så lagom coolt.
de andra är i bästa Tina stilen och sååå snygga.
Kramiz

Suz sa...

Hej på dig! Herregud vad fina kort,du är makalös,underbara allihop! Hoppas du hade kul på träffen i helgen.
Hoppas,hoppas vi ses snart!

Kram Suz

Cornelia sa...

Jättefina, personliga kort med massor av snygga detaljer!

Vixen sa...

Superfina kort och måste nog testa vikningarna, det blir ju så mycket mer effektfullt.