måndag 26 oktober 2009

Scrapträff i Stockholm

Så var Handarbetas höstträff över för denna gång och jag är lika uppspelt och full av skaparglädje som alltid efteråt. Jag var dock inte lika tuff som vissa andra scrappare som stannade i dagarna två från 10 på morgonen till 10 på kvällen. Min gräns gick vid en dag. Maken och jag bodde över på hotell och det var rätt så skönt att rulla dit med sin lilla (lilla....hahaha!!!) scrapväska på kvällen och bara stupa i säng.

I våras vet jag inte vad som hände men jag hann inte vara med i en enda utmaning. Den här gången var jag med i två. Den första var att göra en namnskylt som jag kom på nu att jag inte fotat så den får jag visa en annan dag. Skylten skulle vara klar när man kom dit så den hann jag faktiskt med :) Den andra tävlingen innebar att man var begränsad i skapandet av en LO. Man var tvungen att ha med följande och man fick absolut inte ha med något mer och heller inte något mindre. Följande skulle vara med:
  • 1 foto eller stämpel
  • 2 st olika fonter
  • 3 st olika mönstrade papper
  • 4 st olika band/garn/spets
  • 5 st blommor
  • 6 st metalldelar - typ brads, öljetter, charms

Cardstocken som sitter under mönsterpappret var inte där under tävlingen utan den satte jag dit efteråt för att inte bli diskad. Vann gjorde jag inte eftersom det var sjukt många snygga LOs som visades upp. Fattar inte att det finns så många skickliga scrappare och jag blir lika imponerad varje gång.


Sen gjorde jag ett kort också med stämplar som jag köpte på plats (det var inte det enda jag köpte om ni undrar :) Texten på framsidan är också ditstämplad men den syntes lite dåligt så jag målade i bokstäverna med embossingpenna och strödde på hologrampulver. Resultatet blev jättesnyggt men det syns inte alls på bilden tyvärr.


Jag satt bland annat tillsammans med dessa duktiga och supertrevliga tjejer. Först ut underbara Veronica.

Och här har vi Pernilla...

... och slutligen Anita.

Sen var det några till som tagit sig dit... runt 100 stycken tror jag :)

Nu återstår tre arbetsdagar innan ny ledighet. Skööööööönt med långhelg!
Kramar!

12 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilken SUPER LÄCKER LO och kort du har gjort Tina ME LIKE A LOT:)Du har verkligen lyckats du är så himla duktig att sätta i hop färg kombinationer som passar perfekt i hop:) Å du verkar ha haft det hur kul som helst man blir allt lite avis hi hi hi:) TACK GULLIGA UNDERBARA DU för ditt besök och dina ord hos mig blev SUPER GLAD:) Ha en toppen dag och sköt om dig vännen, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Monica sa...

Ja det funka jättebra att köra påsen i cuttlebuggen och vad många häftiga påsar man kan göra! Har först nu upptäckt dessa ljuvliga embossingplattor :-) Testa! Du kommer tycka det är jättekul!! :-)

Härligt med en pysselträff också :-) Ni ser ut att ha det riktigt härligt. LO'n blev riktigt snygg!
KRam kram!

Marie-Louise sa...

Ja du är ju en fena på LO:s det säger jag! Och vilken fin stämpel på kortet, supergullig! Härligt att du haft en kul helg, hoppas vi ses snart! Kram kram

Nina sa...

Å jag förstår att du haft det jätteroligt! och du, vilken LO du gjort! Superfin!!!
Själv har jag ju varit på mässa i helgen... SÅ mycket fint det finns att köpa...
KRAM Nina

Tussemaja sa...

Jätteskoj att träffa dig igen. Som alltid gör du så fina saker.

Cath. sa...

Å, den var ju så snygg din LO! Och det var så kul att träffas... själv har jag inte hunnit blogga om mina alster än... för de är inte riktgt klara, saknas rubrik och lite dekosar...
Korten du gör är bara sååå fina. Alltid lika trevligt att titta in till dig! Kramar!

Cornelia sa...

Tackar allra ödmjukast för din underbart gulliga kommentar hos mej! *rodnar*
Pappas album är jag själv också himla nöjd med... funderar redan på nästa stjärna, de är fantastiskt roliga att göra och blir så "imponerande". Fast det går åt sjukt mycket cardstock! *S*

Lilla Pyssel Inger sa...

Hoppas att du har haft en jättebra vecka Tina och att du mår bra:) Önskar dig en riktig trevlig lördag och helg å var rädd om dig:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Annika kort & gott sa...

Vad många fina alster du visar upp här i din blogg, jag har surfat runt och kollat en bra stund nu. TACK!
kram Annika

Pernilla sa...

Åh vad trevlig, nu har jag koll på din blogg med! Och jag måste säga att du gör verkligen superfina saker, både korten och layouterna!!

Och så måste jag ju verkligen tacka för supertrevligt sällskap för några helger sen! Det blev lite tommare och tystare på söndagen när du inte var med, men jag lovar att vi bredde ut oss över din plats ;)

Annacarin sa...

Hejsan, Underbart!!
Lo,n är supersnygg! Färgerna är ju helt fantastiska på Lo,n passar jätte bra! Och kortet... super snyggt, vad roligt ni måste haft...
Ha det gott, Annacarin

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:) Ville bara önska dig en riktig trevlig helg och hoppas att du har det bara bra och mår bra:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)