fredag 20 november 2009

Julkort, tegelstenskort, flowerpots och peek-a-boo-boxes!

I tisdags pallrade jag mig äntligen ut från huset och tog mig till pysselträffen med tjejerna. Det var så himla kul att äntligen komma ut och träffa lite folk och dessutom få en massa inspiration och nya tips och idéer. Blev dock väldans trött efter alla intryck men lite får man väl stå ut med :) Dras dessutom dagligen med en jäkla huvudvärk som aldrig vill ge sig. Har nog med blodvärdet att göra antar jag.

Jag har gett mig på lite nya typer av kort och det är jätteroligt att utvecklas lite. Jag hittade en jättebra instruktion på Splitcoaststampers på Flower Pot Pocket Cards och var bara tvungen att prova. Jag gjorde två varianter. Den första med stora blommor och blad utkörda på Gazellen, den andra med stansade retroblommor och blad. Det är ju så bra med Gazellen eftersom jag kan välja precis vilken storlek som helst på det jag kör ut. Visst blev de söta?






Sen var jag tvungen att testa att göra ett tegelstenskort. Det är duktiga Birgit som gjort en jättebra instruktion som också finns på Splitcoaststampers. Jättekul att göra men lite pilligt förstås :)


Och så här blev årets julkort. Jag har gjort fem av varje för enkelheten skull. Jag gjorde dem 15x10 cm (dubbla kort) och klarar mig precis under 20 gram och sålunda kommer jag undan med ett frimärke per kort. Nallestämpeln och stämpeln med mössen kommer från Gillian F Roberts och jag älskar dem! Julkulan är en stämpel på kloss från Heindesign Judi-Kins som jag köpt på AltheasMix.





Det verkar som att jag fastnat för Splitcoaststampers men det är ju inte så konstigt. Det finns hur många instruktioner som helst att hämta! Hittade en på Peek-a-boo-boxes som jag föll pladask för. Gjorde fyra direkt. Det sitter alltså plast över "hålet" i asken så att man kan tjuvkika på innehållet. Praktiskt liten present att ge bort!






Och så har jag ju glömt att visa det superfina krya-på-dig-kortet jag fick av Millis när jag kommit hem från sjukhuset! Men här är det och visst är hon duktig Millis? Jag bara älskar kortet!


That's all for today friends! Ha en riktigt mysig fredagskväll. Själv ska jag krypa upp i soffan och kolla på Idol.
Kramen!

11 kommentarer:

Nina sa...

Såå otroligt mycket fint på en gång så man sitter ju bara och glor =) Hihi
Det fina tegelstenskortet har jag ju sett i verkligheten, och julkorten... så fina!
Gillade blomkrukskorten också!!!
Askarna får du lära mig nästa gång =)
Här blir det idol och tacos ikväll.. undrar hur många som har den kombinationen på fredagkvällar hihi
Ha det gott och hoppas vi ses snart igen!
kramar Nina

Annacarin sa...

Det var väldigt vad du pysslat... hur hinner du med? Jätte snygga kort allihop, det var roligt att se de ''blom''korten du gjort! En riktigt bra idè!!
Ha det gott, Annacarin

Anonym sa...

Sååå många snygga nya alster du lagt ut!! Supersnygga enkla julkort ju, tänk om jag kunde göra så med?! Men nääe, jag har den galna idéen att det måste vara olika kort till alla! Sjukt, eller hur?

Så söta askar!!

Kram

Marie-Louise sa...

Ja du vet ju att jag är ditt största fan!! Blomkrukekorten är ju kanon! Och det andra har även jag sett i verkligheten, så himla fina grejer, sitter som Nina och bara glor *skratt* Ännu fler grejer till listan "att prova" då.....Får kanske bli en pysselhelg det här? Om jag inte får för mig att måla i köket...hm...så mycket att göra så lite tid... Vi hörs snart, ha en superbra helg! Kramizar!

Gigi's World sa...

Outstanding, Tina! Like the flower pot card and the boxes the best :-)

Mia sa...

Du har verkligen inte legat på latsidan sedan vi träffades! Så mycket fina saker det har blivit.Jag gillar ditt tegelstenskort hur mycket som helst. Måste nog göra ett sån´t! :)
Hoppas du mår bättre nu!
Ha en god helg/kramiz//mia

Suz sa...

Hej Tjejen! WoW vad du grejat! Jag är så frälst i dina grejer! Det är Flower soft polar jag använt,det är så kul och flygit;)Jag tar med kortet på tisdag eller rättare sagt jag tar med DOM,jag har gjort fler;)

kramar Suz

Cornelia sa...

Splitcoaststampers ÄR och förblir en guldgruva för alla som vill testa nåt nytt och kul! Håller med dej till 100%

Hoppas att din mage blir alldeles bra snart, så du slipper tänka mer på den! Förstår så väl att du är otålig. Har en nyopererad person här hemma som också är sån... vill att allt ska gå fortare än kvickt! Men, tänk på att det är mycket som ska läka! Och det måste få ta tid...

Kram på dej!

Monica sa...

Jisses vad du hunnit göra mycket fint! Och kul med massa olika vikningar :-) Hoppas du mår bättre nu och att huvudvärken du skrev om har försvunnit.
Kram kram!

Tiina sa...

Hej, så många och fina kort du har gjort!! Blomkrukskorten är helt fantastiska. Ha en bra dag. Tiina

Tussemaja sa...

Det där tegelstenskortet är ju bara så snyggt! Fotot gör det inte rättvisa. Vilket sött blomkrukskort!