måndag 1 februari 2010

Två kort och en BOM-sida

Måndag igen. Veckorna går fort nu när man kommit in i vardagen ordentligt. Idag har jag varit på stan och letat efter något att ha på mig nästa helg eftersom vi ska på fest då. Det är inte varje dag vi går på fest kan jag lova. Kan faktiskt inte ens komma ihåg när det hände senast. Shit vad svårt att veta vad man ska ha på sig!

Jag har pysslat lite också. Bland annat så har jag gjort en framsida till mitt BOM-album. Jag plastade in kortet eftersom det slits mer när det sitter på utsidan. Albumet i sig var kartongbrunt från början och ser lite roligare ut nu efter att jag pimpat det.

Ett par kort har det blivit också. Det första kortet försökte jag göra i bara brunt och det var roligt faktiskt. Det andra kortet blev som det blev. Jag hade inte någon plan utan bara gjorde det lite i sänder. Är väl kanske inte så jättenöjd med det. Texten stämplade jag i brunt och hologram och det syns nästan inte och det var lite tråkigt. Stämplarna är från Gorjuss Girls och är nya i samlingen.I morgon är det pysseldags igen och det blir säkert lika kul som vanligt. Ha en fortsatt trevlig vecka alla!

7 kommentarer:

Tussemaja sa...

Det bruna kortet är supersnyggt! Det blir ofta riktigt bra när man kör i en färgskala. Det andra kortet är inte helt fel, trots att du inte är nöjd. Men det är ingen riktig "tina-stil" på det :)
Framsidan på albumet är så läcker. Du blir ju jättebra på kort!

Sinikka sa...

Giller det bruna kortet mycket. Himla fint det blev.Det andra kortet giller jag med. Det fint när teksten inte syns på en gång. Framsidan av din bok är mycket fint.......måste helt klart beror på ditt eget kort. Fin fin.
Hoppas att du hittar nåt att ha åpå dig på festen.
Man vill ju ha nåt nytt, eller?
Kram Sinikka

Lilla Pyssel Inger sa...

Å WOW Tina vännen jag bara ÄLSKAR det du har gjort det bruna kortet det är bara helt WOW WOW WOW ja riktigt SUPER SNYGGT:)Tycker på att du är jätteduktig på att hitta nya stilar och prova på nytt hela tiden:) Jag är mera fast i mitt eget ha ha ha ! Å du är jo för snäll tack för dina ord och ditt besök hos mig blev JÄTTEGLAD:)
Jag gillar att hälsa på hos dig vännen skulle vara kul att träffas någon gång och pyssla också:) Du och Rita får komma hit på en pyssel dag när jag kan pyssla igen skulle vara super trevligt:)
Å du jobbar Tina så du har fullt upp som du har det, man bloggar och hälsar på när man har tid, lust och orken så tänk inte på det!

Ja i morgon är det tyvärr dags igen har jätteångest i dag jag är sådan tokig. Jag gillar inte att sövas och är alltid rädd för att något ska gå fel. Men man får tänka på dom positiva bitarna som att jag sen kan förhoppningsvis köra bil själv igen. Bli av med en hel del värk, smärtor och kramper och då är det jo värt besväret den tiden det står på.
STORT TACK TINA FÖR DIN OMTANKE DET BETYDER JÄTTEMYCKET SKA DU VETA:)
Hoppas allt är bara bra med dig och att det går bra för dig:) Stora BAMSE KRAMAR till dig från mig lilla vännen Inger:)

Marie-Louise sa...

Dina kort är såå snygga båda två, men även jag håller det bruna som favorit =) Kanonfin framsida till din BOM (det va inte längesen jag lärde mig vad det är för något!!) Du är ju helt enkelt bäst! Kram ses ikväll!

Kimsan sa...

Underbara kort :)

Suz sa...

Va? Har jag missat detta??? Vad fina alster,underbart i Tina stil.
Vad skönt att körkortet är i hamn nu,härlig känsla! Bara att bita ihop och börja med nästa unge då;)
stor kram och hoppas vi ses på tisdag.

Kram Suz

Gurkiss Scrappande sa...

Jätte fina kort och LO...

Kram Gurkiss