söndag 21 februari 2010

Nya kort och en BOM-LO

Idag har make, son och dotter skottat snö från tidig morgon till sen eftermiddag. Det är helt sanslöst vad snö vi har. Visserligen är det vackert men det kanske kan räcka nu? Det är jättesvårt att få plats på vägarna eftersom de krymper efter varje snöfall. Jaja... det är ju lika för alla.

Jag har varit sjukt dålig på att blogga de senaste veckorna. All tid och energi har gått åt till privata saker och jag har liksom inte orkat ta tag i bloggandet också. Jag har dock skapat några beställningskort, några DT-kort som jag visar i ett annat inlägg snart och en BOM-LO till SS februariutmaning.

Det första beställningskortet är till en äldre man och jag tyckte det passade bra med några klockor i gammal stil.

Det andra beställningskortet är till en äldre kvinna som är tillsammans med han som fick kortet ovan och jag ville göra det i liknande vintagestil. Älskar färgerna och den slitna looken.

Det tredje beställningskortet var en riktig utmaning. Det är inte alls min stil och absolut inte mina färger men mannen som fyller år har biodling som hobby och önskemålet var att kortet skulle ha något med det att göra. Hittade en gammal bi-stämpel som passade bra och sen valde jag färger efter det. Jag fick ett foto också som skulle vara med och eftersom det inte alls hade bi-färger så gömde jag det inuti som ni ser av bilden.




Det här kortet är till min käre fader som fyllde 75 år härom veckan. Han och modern har tillbringat fem veckor i sydafrika och kom hem i fredags. Jag hade ställt kortet på deras köksbord tillsammans med en flaska vin och en tulpanbukett som en liten välkommen-hem-hälsning från min och min brors familjer.


Sen har jag då lyckats knåpa ihop en BOM-LO också. Temat var "Om jag fick en miljon" och det var inte lätt direkt. Jag gjorde LOn i riktigt våriga, somriga färger för att försöka skrämma vinterkänslan på flykten. Det lyckades ett litet tag. Fotot är en riktig utmaning eftesom det är en närbild. Snart har jag kommit över fobin att se mig själv på kort :)


Jaha, så var den veckan slut! Tre pass på den nyinköpta crosstrainern har det blivit och jag har gett mig fanken på att jag ska hålla tre pass i veckan fram till sommaren. Får se hur det går med den saken :)


16 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Vilka fina skapelser du har gjort! Inte helt överraskande så gillar jag vintage-alstren bäst =) Snygg klocka! Din pappa blev säkert jätteglad förvälkommen-hem-hälsningen också, vad skönt att de kom hem helskinnade nu då =)Ses snart! Kram

Monica sa...

Jisses vad mycket fint du gjort! :-) Jag tror alla kommer bli superglada över korten :-) O jag håller med om att det räcker med snö nu! Visst, det är jättekul när man är ute med pojken - men det går ju inte att ta sig någonstans!! Göteborg brukar lamslås vid lite snö... Nu är det totalt kaos! Inte en buss eller spårvagn som åker som den ska, när den ska...
Kram kram!

Nina sa...

Två av korten har jag ju sett live och dom är så fina!!! Gillar kortet med biet och är säker på att mottagaren kommer att uppskatta det! Kortet till din pappa blev en favorit, det är inte lätt att göra kort till karlar i den åldern =) när man mest har magnoliastämplar =)
Ha det gott!
kram Nina

Cath. sa...

Supersnygga kort allihop! Och jag hade ju inte väntat mig något annat heller!
Din BOM-LO var riktigt vårfräsch och fin! Härliga färger!
Kramar i massor!

Nina sa...

Hej igen!
Jag ska på smyckesparty på tisdag så jag kan tyvärr inte komma =( Men nästa tisdag... =)
Kram

Tussemaja sa...

Du har då inte legat på latsidan! Har sett några av korten IRL och de är bara så snygga. Även det till din far är snyggt! Brunt är riktigt snyggt... passar med så mycket andra färger. Och LO'n. Härliga våriga färger. Vi ses på tisdag - om jag får igång bilen?!

Therese Fredriksson sa...

jättefina grejer. Min favvor är gammalmankortet, det gillade jag massor. Klockorna är perfekta. Inte bara till gammal man heller.
Jag blir så glad och och lite stolt när jag läser om dina crosstrainerplaner. Så kul att JAG kunde inspirera någon till träning, jag som är världens latmask egentligen =) Heja oss!!!!!!
Kraam

Britt-Inger sa...

Oj oj vad du har arbetat.. ;) Härliga alster, både kort och LO. Ja, tänk om man kunde vara lika duktig som du med den där maskinen som står uppe i vårat sovrum...men det är ju så tråkigt att trampa runt på den..
Du har något att hämta hos mej ;)
Kram, Britt-Inger

Britt-Inger sa...

Yes, det är Flowersoft...

Sinikka sa...

Vilket fint kort med klockan. Underbart. Du har igen hunnit med mycket. Din LO är också fint....håller tummarna att du vinner nån gång massor med pengar. Bi kortet är mycket fint och en sån söt stämpel.
Själv har jag också svart för orange...men det verkar så om jag har kommit i en orange period. Kanske jag har tröttnat på detta trista väder.
Kram Sinikka

Kamilla sa...

wooow vilka fina alster du har gjort, din BOM blev ju helt underbaar :D såå snyggt!!!
Kram kram

Suz sa...

Hallojsan! Varje gång jag kommer in här så blir jag helt stum... (inte ofta)Vilka fantastiska skapelser och jag älskar dina alster och din förmåga att fånga ALLT!
Tror jag blir hemma i kväll,lite rädd för att få på mig någon "bacill",nu när det är nära till op.
Varm kram Suz

Lotta sa...

Oj så mycket du har gjort! Du är så himla produktiv och snyggt blir det!
Gillar Grattis-bi-kortet. Tyckte det var lite roligt och gillade färgkombinationerna.

Sköt om dig och de dina.
Kram

maybe*mej sa...

suuuuperfina kort

Mim... sa...

Här fanns en del att bli inspirerad av.

Unknown sa...

WOW, I love you Vintage Projects!

Lilith