måndag 7 juni 2010

Kort i olika modeller

Helgen var alldeles underbart varm och skön och det var härligt att kunna vara ute i solen och känna lite sommarvibbar. Vi tog en cykeltur till stan och kollade in allt nybyggt nere i hamnen och jäklar i min låda vad det byggs! Hela Nyköping känns som en byggarbetsplats för tillfället. Fattar inte riktigt varifrån de kommer - alla människor som ska bo i alla hus och lägenheter alltså.

Vill påminna alla om tävlingen hos AltheasMix. Kort, LO och alter - man kan vinna 500:- i varje kategori. Läs mer i min sidebar eller gå till AltheasMix för mer info. Tävlingen pågår till fredagen den 18 juni.

Idag har jag farit runt och uträttat ärenden. Det är ju min lediga måndag så det är bäst att passa på att fixa lite. Tänkte göra lite kort också, men dit har jag inte riktigt kommit ännu. Måste ju uppdatera bloggen också :)

Några kort blev klara i helgen och jag är inne i ett skaparflöde just nu och det känns förstås bra. Det första kortet är en variant som jag aldrig gjort förut. Jag har sett det hos andra men de korten är säkert mer avancerade än det här. Jag skar helt enkelt ut ett cirkelhål på framsidan med min Fiskars shapecutter (såååå bra verktyg), stansade ut en massa retroblommor, en krona i guld och så gjorde jag textcirkeln på insidan. Ett riktigt snyggt kort i all sin enkelhet tycker jag. Texten i cirkeln (namn och ålder) har jag förvrängt eftersom personen som ska få kortet troligen ser detta inlägg ;) Allt material finns hos AltheasMix.


Detta är ett beställningskort till en man som gillar whisky, speedway och gamla bilar. Eftersom jag hade ett papper med gamla bilar på fick det bli temat. Gjorde en av mina gamla trotjänar-vikningar som jag inte gjort på ett litet tag.



Nästa beställningskort är till en tjej som fyller 20 år...

Och det sista till en tjej som fyller 30 år.


Japp, det var allt för den här gången. Nu ska jag hasa iväg till scrapbordet och hitta på nya saker. Ha en bra vecka alla!

10 kommentarer:

Monica sa...

Mängder med underbara alster!! :-) Härligt att du gillar shape cuttern också :-)
Stora kramar!

Anonym sa...

Sååå fina kort, älskar speciellt de två understa korten!!! Har också det stämpelsetet med hjärtanen, men är extremt dålig på att använda dom...

Nina sa...

Underbara kort som alltid =)
Inte klar med mina studentkort ännu så jag måste nog sätta mig ikväll med dom...
Ha det gott, kram
Nina

Mim... sa...

Vilka fina kort du har fått ihop denna gången !!!

Katarina sa...

Helt underbara kort du gjort. jag gillade alla jättemycket. Hoppas allt är bra. Ha en bra vecka. Kramar Katarina

Suz sa...

Kära nåndå,som någon så;) 'Vilka kort!!! Du är så kreativ och de är så fina. Hoppas vi ses i kväll så du kan smitta mig med ditt flow :D
Kram Suz

Tussemaja sa...

Men vad du skapar! Så otroligt fina saker. man blir inte missnöjd när man kommer in till dig i alla fall.
Kram från en Misfits :)

Marie-Louise sa...

Gillar allt du gör, varenda gång! Du är helt enkelt bäst vännen.. ;-) Hoppas cykelmusklerna återhämtat sig nu...snart lördag! Kramizar!

Sinikka sa...

Hejsan Tina,
Visst är det skönt med lite sommarvärme.
Själva tar jag mig en bloggrunda, för det var så länge sen. Och efter det skall jag sitter i våran trädgården och försöka att bli brun. Vi håller ju på med trädgården ( rätt så stort ord för den lilla utrymme vi har )så jag försöka även att ha ögonen stängd.
Mycket fina kort du har skapat. Giller mön korten massor. Det är alltid lika svårt att göra kort till män, men du har igen klarat det bra.
Varma hälsningar
Sinikka

mita sa...

NU finns äntligen kronan i butiken igen! Vår favvo, eller hur?
Perfekt till "kill-kort". Stor kram Mita - Altheasmix