måndag 21 juni 2010

Kort, smycken och en ask

Jaha... då dyker jag upp här igen! Undrens tid är inte förbi. Tiden den går och går och jag skriver samma sak varje gång känns det som. Att jag aldrig har tid och att jag inte hinner med. Dessvärre är det ju hela tiden sant också. De säger att det är midsommarafton på fredag? Kan det stämma? Eller är det någon som driver med mig?

Jag har haft fullt upp med krossade stortår, blekskenor i munnen, studentfiranden och skolavslutningar. Och så jobbar jag massor också. Fram till semestern jobbar jag hela veckor och det känns lite ovant att inte ha min lediga måndag. Men samtidigt så kommer jag att vara ledig i sex hela långa veckor när det väl blir dags så jag härdar ut. Skööööönt! Och tänk bara att jag kanske hinner göra bloggrundor då och kort och smycken och alter och LOs och och och... kanske vila och ta det lugnt också :)

Här är vad jag sysslat med när jag väl hittat tid till pyssel. Den här asken är en beställning av en tjej på jobbet. Rosa skulle den vara och namnet skulle stå med.MiaMixen har nu lyckats "lura" in mig på armbandstillverkning också. Eller lura och lura... hon hade gjort så fina armband så jag var bara tvungen att prova själv. Två breda, ett till mig och ett till dottern, och ett smalt makraméarmband fick det bli. Riktigt, riktigt kul var det att göra dem och fler kommer det helt klart att bli! Har även köpt material hos Tua på Tuaspärlor så jag har att göra när andan faller på.


Följande två kort är beställningar och jag gjorde dem snarlika. Älskar fortfarande Stempelgledes underbara stämplar! Finns att köpa hos AltheasMix. Likaså papper, stansar ja allt material på dessa kort finns hos Mita på AltheasMix.


Detta är ett beställningskort till en kille och en tjej som fyller 40 år var. Jättesvårt att göra ett kombinerat kill- och tjejkort. Försökte få till både lite manligt och kvinnligt vad gäller färger och motiv. Tack Millis för lånet av stämplarna!


Måste bara tillägga att jag sitter här och lyssnar på "When you tell the world your mine" med Skifs och Agnes. Jag är inte direkt rojalist, ingen kyrkobröllopsdrömmare och heller ingen Disney-fantast, men denna Disney-inspirerade sång och prinsessans bröllop i Storkyrkan var faktiskt en riktigt lyckad kombination! Kan det bli mer romantiskt än så? Tror nog inte det.

Om jag inte dyker upp här före midsommar så önskar jag er alla en fantastisk midsommarhelg! Nu håller vi bara tummarna för fint väder i heeeela vårt avlånga land :)

Kramar!

11 kommentarer:

Andrea sa...

A very great box - love all of the wonderful details and the cards are all so great! Like it so much!
Hugs
Andrea

Suz sa...

Herregud! Hur hinner du människa;) Allt de fina sen vi sågs sist. Men så härligt med massa ledigt ,det är är jag så bra på... Att vara ledig alltså ;) Hoppas nu tån är snäll mot dig och att du kan komma i morgon. Du den låten spelar jag om och om igen den är så..ja underbar.
Varm kram Suz

Lilla Pyssel Inger sa...

Jättemycket fint att titta på som du skapat du är duktig Tina:)
Önskar att du snart får ta det lite lugnt, vila, mysa och bara ha det bra:) Önskar dig en riktig trevlig midsommar, kramar från lilla Inger:)

Monica sa...

Jisses vilka snygga armband!! Riktigt kul o se :-)
Kram kram!

Anita/AniLi sa...

Här var det mycket tjusiga alster att beskåda! Njuter!
Önskar dig också en trevlig helg!
Kram
Anita

Nina sa...

Å asken är sååååå fiiiin =) och korten också i vanlig ordning... Gillar 80årskortet, tycker du fått till det bra med både kvinnligt och manligt...
Tänk, jag känner likadant med bloggen.. man skriver typ samma sak hela tiden så idag skrev jag nästan ingenting alls istället =)
Ha en jattebra midsommar!
kram Nina

Tiina sa...

Åh vilka superläckra alster!! kombinationskortet är kanon, ha en trevlig midsommar helg

Cornelia sa...

Fina saker att vila ögonen på, precis som vanligt!

Önskar dej en härlig semester, när den nu kommer... förstår att du ser fram emot långa, lata och lediga dagar! Det gör jag med.... men mina börjar imorgon!!! *tummen upp för det*

Ha en skön midsommarhelg!

susanne´s smulor sa...

Wow vilka fina kort! Tycker att du lyckades bra med ditt kombinerade kort. Och vilka armband....har provat lite mackramé själv och det är himla kul. Och burken gick inte av för hackor den heller. Superfin!!
kram sussa

Tussemaja sa...

Men hallå!? Kan du sluta göra sådana där fina kort, askar och armband! Blir ju alldeles förstörd! Gillar verkligen det sista armbandet med en "liten" sak på bara... Less Is More :) Kram!

Säg till den där stortån att skärpa sig nu. Lider verkligen med dig!

Zitronenfalter sa...

The Box is so wonderful!

Lilith