måndag 25 oktober 2010

Två LOs och några kort

Lååååångt uppehåll igen. Ja... så är det.

Här kommer i alla fall det lilla jag pysslat ihop de senaste veckorna. Det blir inte mycket skapat nu för tiden, men det blir ändå lite att vara stolt över. Två LOs har jag gjort och det beror på att jag blev inspirerad på den jättetrevliga scrapträffen på Mixen som Mia ordnat igen. Hon hade fixat allt helt perfekt som vanligt. Massor med gott fika och god lunch. Jättebra tävlingar och superfina priser. Hon sålde lotter också och jag köpte en helt bunt och vann... ingenting. Det som var lite roligare var att jag faktiskt VANN LO-utmaningen, trots att det var inte mindre än 17 jättefina bidrag! Superkul och jag behövde verkligen den boosten.

Den här LOn gjorde jag av bara farten när jag vunnit med den andra på träffen. Pappret på denna är ifrån vinsten jag fick. Hade ett mysigt foto på sonen när han var runt åtta månader gammal och det var massor med blandade färger på fotot och lite svårt att veta vilka av dem jag skulle ta upp. Men med detta papper löste det sig av sig självt. Blommorna är rub-ons och titeln bokstäver från diverse "färdiga" alfabet. Hjärtana längst ner på pappret är utstansade.

Och här är LOn jag vann med! Två underbara foton på dottern när hon var kanske sex månader gammal. Jag tyckte pappret var perfekt och titeln stod redan färdigtryckt. Jag bara förstärkte den med glitterstickles. Skissen var enkel och kul att skapa efter.

Detta kort är en beställning. Det skulle vara i höstiga färger och det lyckades jag med. Trädet är en stämpel som jag använt tidigare men den här gången stansade jag ut små cirklar som jag 3d-lackade. Ganska fin effekt faktiskt.

Här är ett kort till en av makens kusiner som fyllde 50 år i dagarna.

Här kommer två bröllopskort på raken. Väldigt lika. Så lika så att man nästan tror att det är samma, men läs på namnen så ser ni att de är till olika par :) Gillade layouten så därför gjorde jag det lätt för mig och gjorde likadana när beställningarna damp ner med en veckas mellanrum.
Känner faktiskt för att göra fler LOs nu. Mina en-gång-i-månaden-BOM-LOs kom av sig totalt redan efter två månader. Kanske ska ta upp den tråden igen. Eller inte. Får se hur det blir med den saken.
Kram till er alla!

10 kommentarer:

mia sa...

Som vanligt gör du så fantastiskt fina saker!
Dina LO:s är så fina så man blir sugen att börja själv. Får se om jag kan komma igång med det framöver.
kram//mia

Britt-Inger sa...

Helt underbara LO och kort och Grattis till vinsten. Visst är det kul när man vinner ;)
Åhhh, vad man skulle vilja var på en träff som Mia har ordnat...
Ha nu en skön tisdag.
Själv har jag en man som är sjuk, som jag måste "ta hand om"...dom blir ju så sjuk när dom blir dålig ;);)....
Kramen, BI

Nina sa...

Vad kul med lite nytt från dig!!! Superfina LO´s som alltid, och korten är underbara dom med. Gillar trädet på höstkortet, blev kanonfint... Och jag förstår att du gjorde två likadana bröllopskort, dom va kanonfina...
Hoppas det är bra med dig!
Och att vi ses framöver.
Kram Nina

Katarina sa...

Oj vad mycker fina saker du gjort. De var jättefina allihopa. kram kram

Roland sa...

Jag som beställde ett av bröllopskorten blev mycket nöjd. Det blev bröllopsparet också, både för det fina kortat och innehållet i presentasken. Kolla min blogg.
Roland

susanne´s smulor sa...

Jätte, jätte fina Lo:s och kort!!!
Ha det gott/sussa

Tussemaja sa...

Men hallå?! Jag svimmar ju nästan! LO'n du vann med såg jag och den är ju helt underbar. LO'n med sonen såg jag inte alls på träffen. Men den är så härlig i alla färger och dekorationerna passar ju utmärkt. Och alla korten... så fina! Trädet var ju en kul idé. Någon brist på fantasi har du i alla fall inte. Kram på dig!

Cornelia sa...

Fina, fina saker, både LO och kort!

Förstår hur du tänker, mitt eget BOM-projekt föll också ihop som ett korthus alldeles för snabbt. Alltså, jag har idéer och allt, men får liksom inte tummarna loss att sätta igång. Alltid är det nåt annat som känns viktigare att skapa. Men egentligen... är det väl lika viktigt att dokumentera lite om sig själv?! Om inte annat är det garanterat kul att gå tillbaka o läsa om sig själv senare!

Kramis!

Gittans Pysselsida sa...

Så mycket fint du gjort..du kan vara nöjd!!
I samband med att jag hittade dina bokfodral nämnde jag vad jag gjort för sort...idag har jag äntligen lagt upp bilder på några.Titta gärna in.
Kram// Inga

Anonym sa...

Hej, är det du som har gjort alla dessa fina korten? Jag undrar i såna fall om du kan göra mina bröllopskort till mig?