måndag 15 november 2010

Tack för tiden som DT-medlem... och så en bunt med kort

Efter att ha fått förtroendet av Mita att vara DT-medlem för AltehasMix i snart ett och ett halvt år, har vi nu tagit ett gemensamt beslut att jag lämnar min plats till förfogande så att någon ny förmåga kan komma in med ny inspiration och nya idéer. Det känns bra eftersom jag inte riktigt haft den energi som krävs för att göra Mitas butik rättvisa. Livet har helt enkelt kommit emellan. Så tack för mig och STORT tack till Mita för den tid som varit :)

-o-o-o-o-o-o-o-

Allt pyssel har legat nere ett bra tag men i helgen fick jag helt plötsligt fart och gjorde färdigt inte mindre än SJU kort och en altrad anteckningsbok. Mäkta stolt är jag. Ett av korten kan jag dock inte visa ännu eftersom jag misstänker att personen som ska få det kanske är här och kikar ibland ;)

En tjej på jobbet kom med ett anteckningsblock som hon ville att jag skulle altra till dottern Ida som gillar grått, svart och vitt... och katter. Jag tycker mer och mer om att skapa kort och grejer i just dessa färger, plus någon färg som bryter av lite, så det var jätteroligt att få göra denna. En liten katt har jag klämt in ovanför namnet (för den som eventuellt inte såg det).


Så var det ju Fars dag i söndags. På lördagen hade jag halv panik och skapade följande två kort, ett till fadern i huset (på ungarnas begäran) och ett till min egen lille far. Väldigt lika blev de och nu har jag fallit hårt för den här vikningen igen. Det blir himla fin effekt när kortet är öppet tycker jag.Fick en beställning på ett julkort som ska gå ända till Sydafrika. Jag gjorde två så att hon skulle ha några att välja på. Det slutade med att hon köpte båda :)


På torsdag fyller ungarnas kusin Alma sju år och hon måste såklart också få ett personligt födelsedagskort. Roligt att få göra ett riktigt "tjejigt" kort efter båda farsdagskorten och nästkommande kort.

Och här är då nästkommande kort. Vääääldigt likt farsdagskortet det också, men vad gör det? Mottagaren har inte sett farsdagskorten så då spelar det ju ingen roll. Det ska vara till en kille som fyller 50 år och gillar fotboll (struntade i den detaljen) och jakt. Tyckte att ugglepapprena med skog på passade alldeles utmärkt. Hoppas nu bara att beställaren också tycker det :)


Idag har jag varit och köpt ljus till adventsljusstaken. Känns fortfarande inte som att det är första advent om bara två helger, men det är väl bara att vänja sig vid tanken. Måste bara hinna baka pepparkakor och lussekatter, sen infinner sig nog julefriden av sig självt. Eller...?
Kramar!

11 kommentarer:

Cornelia sa...

Förstår hur du känner... det är så kul att vara DT, men när orken och inspirationen inte riktigt räcker till... ja, då är det dags att gå vidare!

Och du, du har ju skapat MASSOR med vackra kort och en härlig anteckningsbok. Den sistnämnda är verkligen superfin!

Kram på dej!

Marie-Louise sa...

Åh vad duktig du varit! Så otroligt fina saker! Så bra att du gjorde två st julkort då.... ;-) Tackar för inspirationen till anteckningsboken, jag ska ju göra en typ dagbok till en tonårstjej,det finns liten risk för viss liftning....för din bok är sååå snygg!! Ha det bäst,hoppas vi ses snart!
Kram bästa!

Katarina sa...

Vilka fina kort du gjort. Underbara. Hoppas allt är bra med dig. kramar katarina

Lottas vrå sa...

Så mycket fint du har gjort. Det var en bra blandad kompott du visar upp.
Hoppas allt är bra med dig. Ta väl vara på dig.
Kramar Lotta

Gittans Pysselsida sa...

Så mycket fint du gjort..blir inspirerad...
Ha en bra dag// Inga

Monica sa...

Livet kommer först och främst! :-) Så jag tror att vi alla förstår dig :-) Stora kramar! Och supersnygga kort du gjort glömde jag ju nästan att skriva :-)

Nina sa...

Självklart måste livet komma först och man måste prioritera det som är viktigt!
Men jättekul att få en uppdatering från dig och så mycket fint sen! Gillar alla korten och anteckningsboken är ju helt fantastisk!
Sköt om dig och ha en bra helg!
Kram Nina

mia sa...

Åhh... Vad fina saker du gjort! & vad glad jag blir av att se att du förhoppningsvis är på G igen. Saknar dig & hoppas du snart kommer & hälsar på!
Kramizar & ha en god helg!//mia
Drick glögg! det värmer. Det gör jag idag

Mita sa...

Kikar in och säger hej!

Kamilla sa...

Oooooh så underbara kreationer du bjussar på, sååå snyggt!!!
Ja, ibland är det skönt att gå vidare i skaparprocessen :)

Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Lycka till med allt och hoppas att du någon dag kommer tillbaka som DT medlem hos Mita igen:)
Tycker om det som du skapar du er verkligen jätteduktig:)
Ha det bäst och var rädd om dig själv, kramar från lilla Inger:)