onsdag 8 december 2010

En hög med julkort och två anteckningsböcker

Idag är det 16 dagar kvar till jul. Jaha. Inte känner jag mig speciellt stressad över det faktiskt. Mer så att jag återigen förundras över hur i hela friden det kunde gå så fort. Och vart tog sommaren vägen? Jag har nog ännu inte riktigt tagit till mig att vi är mitt i vintern, all snö och kyla till trots.

Jag har fått fart på mitt pysslande igen och det känns kul. Jag är klar med alla mina 18 julkort och även de beställningar jag fått. Återstår bara två grejer som jag tänkte göra klart i veckan.

-o-o-o-o-o-o-o-o-

Det här kortet är en beställning och mottagaren bor i Skottland. De har en spiselkrans (där har vi ett ord man inte använder dagligen direkt) där de brukar ställa alla julkort och därför tyckte jag att det passade bra med denna vikning.Och så mina egna 18 julkort då. Jag gjorde tre varianter, sex av varje. Det tog en faslig tid att färglägga alla motiv men det var som alltid himla rogivande och jättekul när man äntligen är klar och kan titta på högarna av färdiga kort. Det första är med ett hÄnglar-motiv som jag fick låna av gulliga TusseMaja. Samtliga egna julkort är gjorda 10x15 cm och alla julkort jag över huvud taget skapat i år är gjorda med Majas julpapper. Insåg jag precis just nu.

Det andra motivet är en snögubbe som jag fått låna av bästa Suz!

Tredje och sista motiv är en vinterflicka från Gorjuss Girl.

Sen avslutade jag julkortsfrosseriet med att göra två beställningkort till en tjej på jobbet. De blev likadana, därav bara en bild.

För ett par veckor sedan gifte sig en tjej på mitt jobb. Jag gjorde förstås ett kort till henne från oss alla på avdelning. Jag valde färger som jag tyckte passade perfekt till en riktigt cool brud.


Jag har också hunnit med att altra ytterligare två anteckningsböcker storlek större till Gilbert på mitt jobb. Han beställer alltid en massa kort av mig och ville nu ha dessa böcker till sin fru och dotter. Tyvärr var ljuset dåligt när jag fotade dem så bilderna är lite missvisande när det gäller färgerna.


Det var allt för denna gång. Ha det så bra i vinterkylan!

Kramar!

5 kommentarer:

Katarina sa...

Underbara kort du visat oss. jag fattar inte heller vad den här hösten tog vägen, plötsligt var det bara vinter. Vad härligt att du är klar med alla julkorten. skönt. Kramar Katarina

mia sa...

Oohhh!... vilka fina kort du gjort!
För att inte tala om anteckningsböckerna. Fantastiska!
Vad glad jag blir av att se att du har kommit igång igen!
massor med kramar//

Nina sa...

Härligt att du fått upp pysselandan igen =)
Och korten är superfina som alltid!!!
Anteckningsböckerna är underbara, mottagarna kommer bli så glada!
Kram Nina

Tussemaja sa...

Men jisses vad du är produktiv! Superfina saker.
Själv har jag inte börjat med våra egna julkort... en julmarknad kom i vägen :)

Mim... sa...

Så många underbara kort du har gjort!
Ha en bra kväll...