tisdag 11 januari 2011

Nytt år, nya tag

Jul = Avklarad
Nyår = Avklarad
Ledighet = Avklarad

Återstår = en himla massa arbetsdagar till Påsk :)

Ljuset börjar återkomma igen, har ni märkt det? Det är så himla skönt att mörkret håller sig borta lite längre för varje dag som går. Jag är helt säker på att det blir en vår även i år :)

Jag har börjat mitt pysselår med att tänka lite nytt. Jag har därför provat att göra en massa kort UTAN motivstämplar och så har jag använt mig av "rena" linjer, typ kvadrater och cirklar. Så här kommer en drös kort av den sorten. Nu borde jag kanske även variera mig vad gäller färgval men där har jag svårare. Håller mig ännu mest till grönt, rosa och brunt. Men jag har försökt... det har jag.

Var bara tvungen att göra ett kort med mina ugglepapper igen. Vet inte vad det är med ugglor men jag gillar dem :)

Här har jag använt min Fiskars cirkelskärare eller vad det heter. Den där som skär ut från mallar. Gick ju även bra att skära ut ett hjärta efter några mer eller mindre misslyckade försök. En cirkel, hjärtat och textstämpeln är monterade på 3d-kuddar.

Okej då... ytterligare ett ugglekort ;)

Se där! Ett BLÅTT kort för att variera mig lite i alla fall. Cirklarna sitter på 3d-kuddar. Grattisstämpeln är en ny favorit. Den är stämplad med denimblå embossing.

Och som avslutning ett romanstiskt fönsterkort som ska ges bort till en mycket nära vän som snart fyller år (fick sudda ut namnet eftersom jag misstänker att hon kanske ser detta inlägg).
Idag är jag ledig så snart ska jag ut på en löprunda på väldigt hala vägar. Följer upp det med ett besök hos sjukgymnasten för att sedan besöka min sjuka pappa som inte alls mår bra just nu :(

Kramar till er alla!

5 kommentarer:

Cornelia sa...

Meeeen, så mycket fint du har gjort!
Det är väldigt snyggt utan stämplar också! Det beror så på... vad man har lust med för tillfället!

Sinikka sa...

Hej Tina, Tänkte egentligen att leta upp sängen nu, men så såg jag att du hade uppdaterat bloggen. Vad glad jag blev att se din inlägg. Skit ( kan man säga så på internet) snygga kort. Dina kvadrat kort giller jag som attan. Det ju himla bra att bli av med massor med spillbitar. Toppen!!!!! Mycket fint papper har du använd till översta kortet. Men ugglorna blev också mycket söta.
Dit fönsterkort är också himla fint. Fin färg och så klart en sött stämpel. Så nu kan jag i lugn och ro sova och drömma om fina kort....tack för en underbar inspiration.
Kram Sinikka

Anonym sa...

Sååå snygga kort!!! Det har du gjort riktigt bra.

Stort tack för svaret om ditt skolalbum!! *tummen upp*

Annacarin sa...

Hej Tina, tycker inte att du behöver ändra din stil vad det gäller färger det är riktigt snyggt!
Tycker det är flott med rena linjer, särskilt din lappteknink faller mig i smaken.
OCH jag har också märkt DET!!! Det ÄR verkligen ljusare ute nu...jag älskar det! Välkommen VÅREN, fast det dröjer väl är klart!
Kramar Annacarin

Tussemaja sa...

Oj vad jag har missat mycket när jag inte varit ute i bloggvärlden. Oavsett om du gör kort på din gamla stil eller den nuvarande så är de otroligt fina och välarbetade. Spela roll om det är samma färg - det är ju inte samma person som ska ha korten. Kram!