lördag 29 januari 2011

Dunbollar och löpning

Tänkte att jag skulle ställa upp i Svensk Scrapbookings LO skisstävling för januari. Det var tydligen fler som tänkte så eftersom det har lämnats in inte mindre än 60 bidrag hittills!!! Fat chance of winning... Men jag fick i alla fall en LO gjord och det var ju kul.

Vårt fågelbord har ibland besök av dessa små söta dunbollar. Stjärtmesar heter de och det tycker jag är lite taskigt. De borde rätt och slätt heta Dunbollar. Tycker jag. Skissen var enkel och ren och det gillar jag.Jag har dessutom, det nya året till ära, skaffat mig en ny sysselsättning. Eller återupplivat en gammal sysselsättning kanske jag ska säga. Och den började redan i slutet av förra året. Jag har tagit upp löpningen igen. Det känns jättekul och jag är sååå inspirerad! Har i januari hunnit avverka 71 km vilket är riktigt bra för att vara mig. Farten ska vi nog inte prata så mycket om, men mitt mål att faktiskt ta mig ut och springa mina 8 km några gånger i veckan har faktiskt hållit än så länge. Och jäkligt kul är det! Jag har till och med anmält mig och maken till Premiärmilen i Stockholm den 27 mars. Kan vara bra att ha något att träna inför.

Jag känner mig riktigt inspirerad att ta tag i pysslandet igen också. Det har varit väldans mycket att göra på jobbet i januari och på den privata fronten också, men nu kanske det blir lite lugnare igen och jag får lite tid över.

Kramar!

6 kommentarer:

Sinikka sa...

Hejsan Tina, Vilken fin LO. Och vilka små söta fåglar. Aldrig sett dom för. Vad duktigt du är att du har tagit upp sporten igen. Jag är för tillfälle en latmask.
Kram Sinikka

Tussemaja sa...

Du är hurtig du! Bra jobbat. Och det är ju trots allt skönt efteråt. Jag sprang en del när jag var yngre. Men det är inget jag har lust att återuppta :)
Gillar dina dunbollar. Snygg LO.

Veronica sa...

jag absolut älskar din LO! Den är helt klart en vinnare!

Dunbollarna ( jag har också döpt om dom from nu!) har jag aldrig sett förut, såååå sööööta!

Sen gillar jag din header! Så snygg!

Det var länge sen jag var här inne och jag hoppas att vi ses snart!

Kram! och lyckat till med springningen!

//Veronica

Nina sa...

Superfin LO, och dom där dunbollarna var ju supersöta... tror aldrig jag sett såna förut... Kul att du känner pysselandan komma smygande ;)
Lycka till med "springandet" =)
kram Nina

Cornelia sa...

Djupt imponerad av din löpning! Ooooh!!!!

Och LO-n är ju fantastisk, den med!

Kram!

Anonym sa...

Hejsan :)
Riktigt snygga kort :) Vart får du ditt material ifrån? Vart köper du det? För jag tycker också om pyssel och göra kort :)

Tacksam för svar :)
/Sandra