söndag 20 februari 2011

Inspirationskort nummer 1 till Skrotboken

Snön smälter och jag har för första gången i år känt doften av vår, av natur, av ljusare tider!

Jag har blivit tillfrågad om jag vill vara inspiratör, gäst-DT hos Skrotboken i mars och självklart ville jag det! Jätteroligt att bli tillfrågad, speciellt som man tycker att man fastnat för tillfället. Detta ger helt klart tillfälle till nytänk.

Det första temat jag valde att bidra till är "Naiv konst och färgglatt/färgstarkt". Här kommer mitt bidrag. Om ni vill läsa mer om hur jag tänkte när jag skapade det kan ni gå in till Skrotboken och kika.


Detta är ett Alla hjärtansdagskort som jag gjort på beställning till gulliga grannkillen Rasmus. Han skulle ge det till sin tjej. Fick återigen användning för ett av de snygga vita chipboard-hjärtana från YouDo. Tyckte kortet blev ungdomligt och fräscht.Det här beställningskortet ska gå till en dam som fyller 90 år. Hon gillar färg och jag gjorde mitt bästa för att få till lite mer färg än jag brukar ha på mina kort.På löparfronten går det bra. Har haft lite ont i en höft/ljumske, i ryggen och nu i hälen, men allt har gett med sig än så länge. Nu är det bara lite ont i hälen kvar :) Detta hindrar förstås inte en envis jävel som jag så nu har jag avverkat 173 km hittills i år. Längtar efter våren så jag kan springa utan broddar.

Kram!


6 kommentarer:

Lottas vrå sa...

Grattis till uppdraget.

Jag har något till dig i min blogg.
Hoppas du får en bra helg.
Kramar

Annacarin sa...

Hej Tina, vilket roligt uppdrag!! Grattis! Super fina kort allihop.Vad kul du gjort kortet med luftballongerna, lite scrap-Lo över det. Gillar skarpt! Bra idéer till vikningar av korten, jag suger åt mig inspiration. Tack! Här är det så grådaskigt idag men plusgrader, hoppas det smälter bort lite snö!
Ha det gott i helgen, Annacarin

Katarina sa...

Vilka fina kort du gjort. Gillade det med luftballonger jättemycket. Trevlig helg. Kram Katarina

Lilla pyssel Inger sa...

Så himla trevligt och Grattis till ditt uppdrag önskar dig all lycka till:)

Kortet du har gjort är jättefina:)

Önskar dig en jättetrevlig söndag och ha det bäst, kramar från lilla pyssel Inger:)

Ina sa...

Hittade hit via sökning på födelsedagskort....herrejissses va mycket fina kort du har gjort!! Kommer garanterat tillbaka många gånger.

Katarina

Tussemaja sa...

Men varför har jag missat det här inlägget?! Ja, ja. Nu är jag här och det är jättefina kort. Inte riktigt Tina-kort men ändå lite.
Gillar det där kärlekskortet. Det är som du säger ungdomligt och fräscht.