torsdag 7 april 2011

LO och några kort

Förra helgen var det dags för världens bästa scrapträff igen. MiaMixen fixar och donar och gör så att hela dagen blir ett enda långt nöje som man inte vill ska ta slut. Men vips så är klockan 6 och det är dags att plocka ihop grejerna och bege sig hemåt igen. Tack Mia för en jättetrevlig lördag! Ser redan fram emot höstträffen!

Jag var med i LO-utmaningen där man skulle skapa efter en skiss. Jag vann och ingen var gladare än jag! Jag valde att göra en LO på Alexander Nevskij-katedralen i Tallin som jag och maken besökte för två somrar sedan. Otroligt vacker byggnad måste jag säga. Jag hittade ett perfekt matchande papper och sen letade jag upp lite dekorationer och några snygga metallhörn som påminde om arkitekturen (med lite fantasi alltså).

Men först några bilder på födelsedagskort av olika slag. Några beställningskort och några till egna födelsedagsbarn.Avslutar med bilden på min vinnar-LO :)

För två veckor sedan sprang jag Premiärmilen i Stockholm. Trodde knappt att jag skulle kunna genomföra det eftersom jag tre veckor tidigare dragit på mig en inflammation under fotknölen. Men efter tre intensiva besök hos sjukgymnasten och ett snabbt framtaget och personligt utprövat skoinlägg så lyckades inflammationen hävas och jag klarade av att springa helt utan smärta! Tiden blev 56.42, inte världsbästa tiden direkt men jag är jätteglad att jag klarade det utan att det gjorde ont. Så nu är det bara att träna på igen :)

Nu har jag en hel bunt med kortbeställningar på gång så det är bara att bita tag i utmaningarna :) Kul, kul!

Kram!

6 kommentarer:

Maud Freij sa...

Grattis till vinsten och ditt bidrag va mycke fint likaså alla grattiskort.
Hur gör du sliden intill med dina bilder som rullar,jag har försökt men kommer inte fram till nåt.
Ha en trevlig helg.
MVH. Maud

mia sa...

Tack själv!!!
Jag var mycket trött men väldigt nöjd efter den dagen!! :D
Nedrans vad många fina kort du har gjort!!
Verkar som inspirationen verkligen kommit åter!
Kramizz & trevlig fredag & helg!!// mia

mita sa...

Stor kram! Vi hörs!

agge sa...

vilket skapande , jättefint alltihop.. grattis till vinsten!

Cornelia sa...

Grattis till vinsten! Men... vart har du tagit vägen nu???

Saknar dej ju!

Nina sa...

Så mycket fint!!!
Nu ser vi fram emot att få se lite nytt snart ;)
Hoppas allt är bra med dig, ha en skön helg!
Kram Nina