onsdag 2 november 2011

Gäst DT för Skrotboken i oktober

Nu är det dags för att skämmas igen. Jag har varit gäst-DT hos Skrotboken under oktober månad och inte bloggat om det. Pinsamt. Jag ber uppriktigt om ursäkt för det. Däremot har det varit kul att vara med igen och jag har lagt all energi på att göra alster till uppdragen så bloggandet får komma nu istället. Men bättre sent än aldrig... eller?

De fyra uppdragen jag valde att vara med i var tema löv, höstkort i rosa, färggrannar och gosedjur.

Börjar med gosedjurs-LOn eftersom jag är sååå stolt över den! Motiveringen till varför LOn blev till och vilka nallarna är, finns att läsa hos Skrotboken. Kan dock avslöja att nallarna blev tillsammans för 21 år sedan och håller ihop än i dag :) Jag tycker själv att jag hittade de perfekta papprena och eftersom jag verkligen gjorde LOn med mycket kärlek så blev den också bra.Sen var det tema färggrannar. Spännande eftersom jag inte riktigt hade kläm på vad som var färggrannar och vad som var monokromatiska färger. Men nu vet jag det och det finns en hel del att läsa om färggrannar hos Skrotboken. Här är i alla fall mitt bidrag i lila med blått och rosa som grannar.


Till temat rosa höstkort gjorde jag ett enkelt kort i vitt och rosa. Jag embossade trädet i koppar och rosa så det skimrar riktigt fint. Ett litet rosa band med en ängel i och sen tyckte jag att det var klart.


Det tredje temat var löv och jag gjorde två och blev inte riktigt nöjd med något. Men jag fick i alla fall ihop korten och de blev rätt så fina även om de inte riktigt är mina favoriter :)


Sen har jag säkert ytterligare ett tiotal kort som jag ska lägga upp men det får bli i ett annat inlägg.

Kramar i höstmörkret!

4 kommentarer:

Maud Freij sa...

Så mycke fina kort du gjort.

Maud

Cath. sa...

Underbara helt fantastiska alster!
Härligt att se att du uppdaterat!
Kramar i massor till dig!

Nina sa...

Superfint alltihop :)

Mathilda Lindström sa...

Ja men jag är faktiskt mest inne på nummer 2 faktiskt, den gillar jag, och tror inte heller de är så många som har de typsnittet som tatuering, äh vi får se helt enkelt :) Ja de jag har i header är skitsnyggt, jag kan inte ha den till min tattoo, den blir för stor liksom, den heter "Before the rain" du kan ladda hem den på dafont.com gratis :) ja men då kanske denna kan passa, åh de är så fint att tatuera in ens barn :) (jag har absolut inga barn) men jag tycker de är så fint gjort :)