söndag 2 september 2012

12 kort och slut på sjukskrivning

I morgon börjar jag jobba igen. Nu har jag varit hemma hur länge som helst känns det som. Faktum är att jag nog är redo att gå tillbaks till jobbet även om det känns liiiite motigt just nu. Sen har jag fortfarande ont i sidan vilket är något oroande. Förhoppningsvis går det över när allt väl är läkt.

Jag har i alla fall gjort 12 kort under sjukskivningen och jag har känt en enorm lust att pyssla. Hoppas den känslan sitter i även om jag får fullt upp nu igen.

Här kommer 9 av korten, de sista tre kan jag inte visa eftersom de som ska ha dem inte har fyllt år ännu. Samtliga kort nedan är "bra-att-ha-kort" som jag ska ta med till jobbet om någon behöver ett kort med kort varsel. Dopkorten har inga insidor ännu eftersom jag tänkte skriva in det namn och datum som beställarna vill ha.

 
Ha det bra tills nästa gång!
 

5 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Skönt att du tillfrisknat!...lycka till på jobbet!!
Så fina kort du gjort..de rutiga ser ut som lappteknik..bra för mycket scraps
Kram Inga

Nina sa...

Oj, vilka superfina kort du hunnit få till =)
Hoppas det går bra att börja jobba och att du ska slippa ha ont snart!
Kram Nina

mia sa...

Roligt att se att pyssellusten är tillbaka!!! Så fina kort! :)
Skönt att du är så bra att du kan börja jobba igen. Man mår alltid bra av att ha ordning på vardagen.
Hoppas vi ses snart! :)
kramizzar!

Cornelia sa...

Finfina kort!
Hoppas att det gått bra att komma igång med jobbandet och att det onda i sidan gett med sej!

Ha en skön helg!

Lisbet sa...

Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.

Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
Ta vara på dig.