lördag 24 november 2012

Nytt begär... DYLUSIONS!

Jag har hittat en ny passion. DYLUSIONS från Ranger! Efter att ha kollat in en massa Youtubeklipp och blivit sååå imponerad över alla sätt att använda dem så köpte jag först tre färger, sedan ytterligare fyra. Det slutade förstås med att jag beställde samtliga resterande färger :) Blir man besatt så blir man liksom. Jag har även köpt några stämplar och ett par masker.

Jag är egentligen en sansad scrappare som gillar raka linjer, ordning och reda och färger där färger ska vara. Nu har jag släppt helt på alla hämningar och sprayar vilt på papper, tagar och allt som går. Färgerna är grymma och jättekul att använda!

Det här översta kortunderlaget är först sprayat med fyra olika Dylusions-färger, sedan stämplat med bladstämplar och kantstämplar och sedan färglagt med grön Dylusions. Ugglan är en gammal stämpel som jag färglagt med Promarkers och sedan klistrat dit efteråt. Tänkte kanske montera detta på en cardstock, dekorera på något vis och göra ett kort av det.


Här har jag också använt Dylusions och gjort en front att sätta på en ask med choklad till Fars Dag.


Och här har jag bara lekt lite för att se vad man kan göra med vattenstänk, stämplar och masker.


Japp... och så lite mer tester. Jag har "plockat bort" färg från fjärilarna med vatten och sedan färglagt med ny Dylusions. Inte helt lyckat kanske men kul att testa.


Har är mina först tre altser med Dylusions. Det var när jag bara hade tre färger. Har maskat och stämplat och förstärkt med vit penna. Man kan göra hur många kul effekter som helst med Dylusions.Och så tillbaks till lite vanliga kort. I och för sig använde jag Dylusions som underlag på detta kort också :)


Här är i alla fall ett helt vanligt kort i Tina-anda. Det är till barnens kusin Alma som fyllde 9 år för ett litet tag sedan.


Ett beställningskort där jag använde en stor tyllrosett. Gillade effekten :)


Ytterligare ett beställningskort.


Det här kortet gjorde jag till en kollega som precis flyttat.

 
 Så här blev årets julkort! Alltså mina egna, inte beställningskort. Dessa som jag själv ska skicka är 10x15 cm och lätta att göra många av.


Denna flasktag gjorde jag till min bror och hans familj som flyttat till Kållered.Det var väl det jag gjort hittills. Just nu håller jag på med julkorten, både egna och beställningskort. Det känns faktiskt kul att det närmar sig jul. Jag har hunnit baka lussekatter och så har jag satt pepparkaksdegen på tillmognad. Jag har till och med förberett adventsljusstaken. Såg en jättefin idé hos Grandma´s i Göteborg och nappade direkt :)

Ha´re bra alla därute!

Kram!

3 kommentarer:

Gittans Pysselsida sa...

Men ojoj..nu blev jag verkligen "sugen" på dessa färger också...jättehärliga inspirationsbilder.
Det var fina kort de andra också..
Ha en fin dag
Kram Inga

Cornelia sa...

WOW! Man kan rentav tro att man hamnat i fel blogg, för det där var nåt nytt från dej!

Härligt färgigt!!!

Och resten av dina kort är ju också superfina.

Slutligen blev jag grymt imponerad av hur mycket jul du redan hunnit med, lussebak och pepparkasdeg och jag vet inte, jag... oj oj oj... jag ligger efter! *S*

Ha det bäst!

Marie-Louise sa...

Vilken energi, härligt! Underbara alster som alltid! Stor kram :)