lördag 19 januari 2013

Kort och framför allt MER DOODLING!

Hej igen!

Jag har nog slagit något slags rekord nu. Tre inlägg på kort tid!!! Men det är väl bara för att jag har så himla kul för tillfället och jag brinner av skaparlust! Inte varje dag man hamnar i ett sånt flow och jag hoppas det håller i sig :)

Jag har nu gått delar av min doodlekurs som jag nämnde i förra inlägget och det har verkligen satt fart på kreativiteten. Jag har lärt mig tekniker både vad gäller former och färgläggning och det är så himla inspirerande att se i kursforumet vad övriga deltagare åstadkommit!

Nu kan jag även visa upp några kort där mottagarna redan fyllt år. Får ju inte glömma att jag scrappar också :)

Annars har det varit för j-la kallt idag... men FINT! Det är ju bara så vackert när träden är alldeles vita och varje gren och barr glimrar i vintersolen. Det blir man verkligen glad av!

Först ut i bild är mitt senaste doodle-alster. Jag kallar det "Mitt kreativa huvud" fast det kanske låter häftigare på engelska "My creative head"... hahaha... varför jag nu skulle vilja kalla det något alls :) Men den uppstod när jag funderade över hur jag känner mig just nu. Hela huvudet är fyllt med swirls, doodles och färg och det känns PRECIS som bilden visar! Sen är kvinnan på bilden inte speciellt lik mig direkt men det är sånt man får ta ;) Eftersom jag ritar som en kratta så är jag förvånad att jag över huvud taget kunde få till ett ansikte. Ibland överraskar man verkligen sig själv.

 
Här kommer mitt första alster i kursen. Det var mest en uppvärmning i att göra former och färglägga enligt den teknik som Cathy Bluteau använder. Kul!
 
 
Här är ett födelsedagskort till världens bästa Berit som fyllde år i tisdags!
 
 
Detta kort är till min svåger Ibbe som också fyllde år nyss. Ett lite enklare kort men jag älskar det! Jag har stämplat det med Dylusions-blad och färglagt och sedan glitter sticklat lite på bladen. Texten är utskriven på datorn.
 
 
Och till sist ett grattiskort till min svärfar som fyllde 80 år härom veckan.
 
 
Nu har jag inte tid att blogga längre. Måste kolla på sista delarna av kursen nu :)
 
Until next time... sköt om er och hitta på något kul!
 
Kramar!
 
 
 

5 kommentarer:

Cornelia sa...

Otroligt läcker doodling och som vanligt superfina kort!

Anna sa...

Wow vilken dooling! Kanonfina saker helt enkelt.
Jättefina kort också.

Tack för kommentaren i min blogg!

Vinterkramen Anna

Marie-Louise sa...

Vilken talang, vaddå inte kan rita!? Jätteläcker doodling (visste inte ens vad det är...) du är en riktig konstnär :-) Gillar dina kort också, tack för att du är en sån inspirationskälla <3 Kram!

Sinikka sa...

Du får nog kalla om ditt blog till Doodle queen. Det ser himla kul ut och jag giller alla starka färger du har använd.
Kram Sinikka

Stephi sa...

vilka superfina kort!