tisdag 19 februari 2013

Bidrag till Scrap-Perras februariutmaning

Skulle egentligen ha gjort beställningskort men fastnade i Scrap-Perras februariutmaning istället. Något altrat skulle det vara, något som handlar om kärlek eller vänskap. Jag hittade ett minialbum som legat och väntat i några år och som passade bra. Tänkte göra små LO:s på mina vänner, både svunna och aktuella sådana, och samla dem där.

Sen gick det i en rasande fart. Sprayade albumet med gissa vad? Jo, Dylusions förstås. Färgerna blev lite dovare eftersom albumet var i mörkare kartong men det gjorde inget. Sen la jag på en blom-mask och målade vitt över, stämplade texten, stämplade den coola tjejen och benen på ett vitt papper och målade med Pro Markers, ritade den vågiga kanten runt om och gjorde vita ringar lite random över ytan. Sen gick jag på med vit konturpenna på lite allt möjligt och glittrade med stickles lite överallt :) Slutligen petade jag dit ett vitt chipboardhjärta och pyntade med tre små halvpärlor. Och så 3D-lack på ögon, läppar och text.

Får se hur långt det räcker, säkert inte till vinst, alla är så himla duktiga, men det är ändå kul att skapa nya grejer som man inte tänkt sig :)Nu ska jag bota huvudvärken som smög sig på när jag rengjorde stämplarna...1 kommentar:

Sinikka sa...

Det ser mycket färgglad ut och gud vad det verkar vara roligt att göra. Tror verkligen att du har hittat en ny kul hobby
Kram Sinikka