lördag 18 maj 2013

Journal spread

Idag har jag varit på en liten scrapträff med sex tjejer som bästa Mia anordnat. Supertrevligt! Tänk att en hel dag kan kännas som ett par timmar. Helt galet. Det stämmer det där med att tiden går fort när man har kul :)

I workshopen 21 Secrets så höll Ro Bruhn en kurs där man skulle göra blommor på insidan av kuvert. Detta eftersom det finns så himla fina insidor på kuvert. Ljusblå, ljusröda med olika fina mönster. Yes, tänkte jag, det verkar jättekul och blev jättesnyggt när hon gjorde dem. Jag kollade i mina kuvert. I ett par veckor. Vet ni att vi i Sverige bara har gråa insidor? Ljugrå, mellangrå, mörkgrå och alla UTAN mönster??? Jag deppade lite och skrev ett inlägg på forumet och fick direkt respons av ett gäng tjejer som erbjöds sig att skicka kuvert till mig från Australien och USA. I förra veckan kom de första från Nicky Kegen från Australien. Kuverten var jättefina och nu har jag skapat mina första journalsidor med dem :) Jag är jättenöjd och det var superkul att göra dem!

Bakgrunden har jag gjort med Dylusions färger och sen har jag kladdat lite med akrylfärger och pennor i vitt, svart och guld. Och så några stämplar och schabloner. Sen klistrade jag på mina kuvertblommor.

Ha en härlig fortsättning på helgen!

Inga kommentarer: