onsdag 5 augusti 2009

KAOS-kort och flaskkort

Nu har jag gjort i ordning mina tre KAOS-kort. Det var banne mig inte lätt att välja ut tre personer av alla er som är så duktiga därute men nu har jag bestämt mig för att skicka dem till:
I've made my three KAOS-cards and I've finally decided to send them to:

Millis: för att hon är en så härlig och mysig tjej som jag träffat "live" några gånger och som skapar jättefina kort, alter och LOs. Vintagekorten som hon gör är bara sååå fina! Och så är hon en jäkel på att sy också...
Millis: because she's a supernice friend who makes incredible cards and especially her vintage-cards. She's also a fabulous dressmaker...

Lotta: för att hon inspirerar mig massor och alltid har nya idéer på bokmärken och post-it-hållare och annat som gör mig nyfiken att prova på nya saker. En självklar inspirationskälla för mig!
Lotta: because she inpires me a lot and she always has new ideas of bookmarks and post-it-boxes and other things that makes me want to try new stuff.

Linda: för att hennes kort alltid är så fräscha och stilrena. Hon har alltid precis lagom med detaljer och dekorationer! Plus att hon också är en jäkel på att sy...
Linda: because her cards always feel so fresh and are so nicely made. She uses just the right amount of details, not too little and not too much.

Och här är KAOS-korten. Vem som får vilket får bli en överraskning. Postar dem i morgon tjejer!
And these are the KAOS-cards I made. Who gets which card will be a surprise. I will post them tomorrow girls!När vi hälsade på min bror och hans familj i Ystad hade vi med oss ett par flaskor vin. Jag gjorde två flaskkort, har aldrig gjort sådana förr, kvällen innan vi åkte dit. Konstigt att det blev så när jag vetat om resan ett bra tag, men när man liksom har mycket tid så skjuter man upp saker och så står man där i sista stund och måste göra något. Men jag blev jättenöjd med resultatet.
We have been visiting my brother and his family in Ystad. We brought two bottles of wine as a gift and I made two bottlecards, my first ever, the night before we left home. Strange, I've known about the trip for some time but never the less I made them in a hurry the night before. Well, I am very satisfied with the result.7 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Men åhhhhhh vad du är gooooo!! Jag blir så glad så jag vet inte var jag ska ta vägen!! *skuttar upp och ner* ;) ;)Tack vännen, du har verkligen förgyllt min dag. Tack, tack, tack!!!! Massor med kramar!!

Marie-Louise sa...

Oj jag glömde i yran.....supersnygga flaskkort också! Kram igen!

Linda sa...

Hej! Vad du gör mig glad! Tack för dina snälla ord!!!
*hoppar och skuttar*

Vilka fina flaskkort du har gjort! Piffar upp vilken tråkig vinflaska som helst!
Massvis med kramar!

Anonym sa...

Vilka superfina KAOS du har gjort!!!

Monica sa...

Åhhh vilka fina!! :-) Mottagarna kommer bli jätteglada garanterat! :-)

Måste testa göra ett flaskkort någon dag. Det är ju verkligen en kanongrej när man ska gå bort någonstans :-)
Kram kram!

Michaela sa...

Säger bara: WOW!!!!!! Såååå snyggt! Kjam..

Linda sa...

Tack snälla du för kortet!
Fick det e Fredags, du förgyllde min dag!

Massvis med kramar
Linda