måndag 3 augusti 2009

KAOS-kort och awards

Nu har det gått en hel vecka sen mitt senaste inlägg. Herregud så fort tiden går när man är ledig! Den går ju ännu fortare än när man jobbar! Nåväl... ingen panik ännu, jag har fortfarande tre veckor kvar på semestern.
Time passes so quickly when I'm on vacation but there's no need to panic yet, I have three more weeks before I start working again.

Jag är så glad eftersom jag fått TVÅ KAOS-kort från mina gulliga vänner Cicci och Veronica! Ni ska veta att jag fick en liten tår i ögonvrån när jag öppnade kuverten, både över de vackra korten och över det som stod i dem också. Och så vansinnigt roligt att faktiskt få riktiga kort i brevlådan och inte bara räkningar och reklam :)
I'm so happy right now because I got TWO kaos-awards from my sweet friends Cicci and Veronica! I got tears in my eyes when I saw the beautiful cards and what was written in them. It's so fun to get real cards in the mailbox and not just invoices and adverts :)

Yoli är den som har skapat uttrycket KAOS awards där man istället för att skicka digitala awards scrappar en award och skickar iväg med posten.

Så här skriver Yoli i sin blogg:

"KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)

En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10x15 cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."

Vilka som ska få mina kaoskort har jag redan räknat ut :) Jag skriver vilka de är när jag är klar med mina kort!

Det här fina KAOS-kortet fick jag från Cicci (älskar ko-stämpeln)!


Och det här gulliga KAOS-kortet kom från Veronica:

Inte nog med detta. Jag har fått inte mindre än FYRA awards också! En del kom för ett tag sedan och jag har varit dålig på att visa dem, men nu tar jag alla på en gång. De kommer från Sinikka, Lotta och Lena A. Tack gulliga tjejer för awardsen! De är som små solar som kommer med värme och lyser upp min dag! Dessa lämnar jag vidare till alla som läser min blogg! Jag kan inte välja ut några speciella just nu utan alla ger mig sån inspiration och lust att utvecklas.
And as this wasn't enough. I've received no less than FOUR awards too! They came from Sinikka, Lotta and Lena A. Thank you my wonderful friends!Det var allt för idag!


4 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Grattis till dina KAOS! Du förtjänar dem verkligen! Skönt med TRE veckor kvar, jag ska börja jobba på måndag jag.....Ha det superbäst vännen! Kramizar

Anonym sa...

Grattis till de två KAOS du fått, och till de andra awarderna!! Du förtjänar dem allesammans!!

Ha en fortsatt skön semester!

Kamilla sa...

Grattis till dina KAOSer :D
Och awarderna, du förtjänar dem verkligen!
kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Ett JÄTTESTORT GRATTIS till dina KAOS Awards och alla andra tycker värkligen att du har gjort dig förtjänt av dom:) Att få en KAOS Award var den roligaste awarden jag har fått också då man faktiskt får ett fysisk kort i brevlådan det var så himla kul. Håller med dig det är annat en det som brukar dimpa ned där till en glad förändring! Ha en fortsatt underbar semester och njut. Hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger