onsdag 23 december 2009

Fönsterkort och några vanliga kort

Här har det minsann varit tyst på sistone! Man skulle kunna tro att det hänt något och det har det väl också kanske. Jag har börjat jobba efter sjukskrivningen och så kom ju den där JULEN så plötsligt i år igen. Men jag har faktiskt pysslat en hel del, det är bara själva bloggandet som fått lida.

Jag har ÄNTLIGEN gjort ett fönsterkort som jag tänkt göra så länge men som inte blivit av tidigare. Från början var det Marita (Tussemaja) som inspirerade mig och sen har jag sett en massa fina exempel i olika bloggar. Min mamma fyllde 75 år i måndags så det fick bli ett fönsterkort till henne.

Sidorna inne i kortet har jag klätt med samma papper som bakgrunden. Jag har stämplat med min stråstämpel i olika brunbeiga färger på bakgrunden.Ett beställningskort till en examen. Denna hÄngla-stämpel tycker jag är sååå användbar. Den och stämpeln på nästa kort är nog de jag använt allra oftast av mina stämplar.Ett beställningskort till en tjej som slutar sitt jobb till nyår. Här har jag använt pärlor på tråd som jag virat runt blommorna. Det blev så snyggt och så slapp jag ju jobbet att trä på pärlorna själv :) Pärlor på tråd är köpta hos AltehasMix och finns i olika färger.


På detta kort har jag också använt pärlor på tråd. Återigen min andra älskade hÄngla-stämpel :)Måste avsluta med ett kort på vårt fågelbord som höll på att välta av all snö som fallit.

GOD JUL på er alla! Tänk att vi äntligen fick en riktigt snöig jul! Det är vi ju verkligen inte bortskämda med här i Nyköping.

7 kommentarer:

mia sa...

Mmmm... vilken fantastisk samling kort!!!
Förstår om du varit tystnär du haft så mycket att göra!
Kramizar & en riktigt God Jul önskar jag dig & din familj!!
//mia

Nina sa...

Helt underbara kort!!!
Ses efter helgerna igen.
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!
Kramar Nina

Cornelia sa...

Så befriande fritt från julkort! Jag riktigt längtar efter att få göra nåt annat nu... gjorde en LO igår och det var så KUL!

Ditt fönsterkort är superfint, liksom de andra korten du gjort. Lo-n på dottern - super!

God Jul och Gott nytt år till dej och de dina!

Therese Fredriksson sa...

Å så fina kort. Smidigt med stämplar som går att använda till så mycket. Ha en trevlig jul så ses vi i mellandagarna var det väl. Kram Tessan

Marie-Louise sa...

Hej och god fortsättning på dig! Alla dina kort är toppen! (som alltid) Snyggt papper på mammas fönsterkort... ;-) Gillar massor! Hoppas du har det bra, vi ses på tisdag! Kramar i massor!

Suz sa...

Halloj! God fortsättning på dig! Hoppas du haft det lugnt och skönt!
vad fina kort,du är bara så duktig!!
Vi ses väl på tisdag??? börjar få lite abstinens nu ,saknar pysselpinglorna;)

Kram Suz

Sinikka sa...

Men oj Tina, vilket fint fönster kort. Giller det verkligen. Alla dina kort bli så fina. Undrar jämnt varför jag bara gör fyrkantiga kort när jag kan hitta inspiration hos dig så att dom inte ser fyrkantiga ut.
Nu är julen över igen och vi väntar på det nya året.
Usch tiden går verkligen alldeles för fort.
Idag kan jag ta det lite lugnt, imorgon måste jag jobba igen.
Kram Sinikka