måndag 28 december 2009

Knapprea hos AltheasMix och nyårskort

Missa inte erbjudandet hos AltheasMix! Det är 50 % rabatt på alla knappar så långt lagret räcker! Klicka här för mer info.

---ooo---ooo---ooo---

Jag brukar aldrig göra nyårskort men i år har jag gjort två identiska som jag skickat till två vänner som jag vill tacka för året som gott. Jag älskar den lilla ängelstämpeln... tycker hon är så himla gullig! Stjärnorna hittade jag på Confetti (i Nyköping) och de fanns både i silver och guld. Jag köpte förstås båda :)

Stämpeln inne i kortet har jag köpt på AltheasMix och jag har embossat den i svart och Rainbow sparkle. Det kom lite vid sidan om som inte gick att pensla bort utan att bokstäverna också försvann så jag lät det vara så. Det ser lite "ruffigt" ut men det tycker jag bara är snyggt. Själva vingarna har jag duttat glitterstickles på.


Om jag inte hinner skriva mer före nyår så önskar jag alla ett riktigt Gott Nytt År!10 kommentarer:

mia sa...

Hej Gumman!
Vackra nyårskort!!
Om du kommer & pysslar idag får du komma in och titta på vilket typsnitt du vill ha på ditt namn till väskan. Jag har proverna hos mig.
Ses vi inte, önskar jag dig & de dina ett riktigt Gott Nytt År!!
Massor med kramar//mia

Therese Fredriksson sa...

Superfint och kul att få ett nyårskort. Det är ju inte så ofta man får det.Tur att det är pysseldags ikväll, börjar få lite abstinens efter två veckor.
Kram Tessan

Marie-Louise sa...

Underbart fint!Mottagarna kommer absolut bli jätteglada! Kramen till dig!

Annacarin sa...

Ett underbart kort!!! Älskar den lilla ängeln jag med.. min mamma har den och jag har använt den både på kort och när jag dekat tändsticksaskar. Tack för att du tittar in till mig och lämnar snälla rader fast jag inte uppdaterat på så länge... jag har nog tappat lite gnista är jag rädd. Får ta mig i kragen nu när det är nytt år och allt...
Gott nytt år kram // Annacarin

Suz sa...

Underbart!!!!
Gott Nytt År på dig! Det är så roligt att vi ses nu för tiden,längtar redan till nästa gång.

varm kram Suz

Cicci sa...

Vilket vackert kort!
Gott Nytt År vännen!
Kramiz

Cath. sa...

Gott nytt år önskar jag dig och de dina! Det är alltid så trevligt att kika in hos dig och jag hoppas vi kan ses under året!
Kram!

Ulle sa...

Vilket jättefint och välarbetat kort!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:) Kortet är bara helt UNDERBART JAG ÄLSKAR DET och det är mycket finare i verkligheten jag vet jo det:)STORT TACK Tina jag blev så himla GLAD ska du veta över ditt fina kort!!! Önskar dig ett riktigt gott 2010 och hoppas att du får ett riktigt fint och bra år:)
Hoppas vi får möjligheten att ses någon gång på det nya året:)
Ha det så himla bra och sköt om dig massor, kramis från lilla vännen Inger:)

Nina sa...

Å vilket underbart kort!
Har inte varit så pysslig själv på ett tag men nu känner jag suget =) Hoppas vi ses på tisdag!
kram Nina