torsdag 3 december 2009

LO, DT-blomkrukekort och ett kärlekskort

Igår var jag ute och gick en riktigt lång vinterpromenad i det fantastiska vädret. Solen sken och det var runt fyra minusgrader och jag riktigt kunde känna hur energin började sippra in i kroppen igen! Idag är det fortfarande kallt men dimmigt. Rimfrosten ligger i alla fall kvar och det är så vackert tycker jag.

Jag har pysslat en del den sista veckan. I somras tog jag en kul bildserie på min son och två av hans kompisar när vi var ute på en av våra favoritöar i Nyköpings skärgård. Jag gjorde en ganska enkel LO men jag tycker att det kan räcka med dekorationer på den. Jag vill att det är bilderna som ska dominera så att de inte försvinner bland alla dekos :)

Häromdagen fick jag en beställning på ett kärlekskort. Det var jättekul att riktigt få frossa i hjärtan och rosor! Jag är riktigt nöjd med resultatet och hoppas nu bara att beställaren blir nöjd också. Jag ska leverera kortet idag.


Jag hade lite DT-material kvar och gjorde en vintrig blomma som man kan ge bort när som helst på vintern och inte bara till jul. Allt material kommer från AltheasMix såklart. Jag gillar verkligen de rostiga metallsnöflingorna på blommorna!

Så här ser kortet ut utdraget. Den vita ytan är tänkt att man ska skriva sin hälsning på.


Ha en härlig torsdag och njut i vinterkylan!

5 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Ja dina fina kort har jag ju fått pilla lite på IRL, de är så himla fina! Blomkrukekortet en jättskoj ide tycker jag. Du är så himla bra på LO:s, och vilka kanonbilder du fått till. Satt precis och tänkte att man skulle kanske fotat lite ute nu när det va så frostigt och fint, men nu har jag inte gjort det och strax är det mörkt igen. Ha det så bra, passa på att njuta nu, snart tillbaka i verkligheten igen ;-) Kramkramkram

Suz sa...

Åh så fin Lo,suck ja vill också kunna,du får ha kurs;) Korten är helt bedårande och roligt att se att det finns annat än julkort!
Ha en skön helg o hoppas vi ses på tisdag
Stor kram Suz

Tussemaja sa...

Kärlekskortet måste de ju bara tycka om. Jätteläckert och fint.
Tycker om LO'n. Precis lagom dekorerad så man ser korten. Har mallen till blomsterkortet, ska försöka mig på den vartefter.
Vi kanske ses på tisdag nästa vecka?

Veronica sa...

Hej!!!

Åh så fin LO!
och dina blomsterkort är super!
det vill jag också pröva men jag hittar ingen beskrivning!!

Jag har som plan att komma över ngn tisdag sen eller allra helst någon helg.
Jag ska nämligen operera båda!! händerna i mitten av februari. Inte samtidigt då men tror och hoppas att jag kan och orkar pyssla efter ett tag där. Jag är planerad att vara sjukskriven i 6 v!! Borde vara lite ledsen kanske, för att vara borta så länge från jobbet....men det är jag faktiskt inte. Dom får klara sig utan mig!!!

Hoppas du har det bra och vad jag har läst så verkar det gå åt rätt håll?

Massor av kramar från mig

/Veronica

Sinikka sa...

Attans vilken fin LO. Kanon bra bilder blev det. Och bra dekorerat. Giller blomkruka kortet.
Och vad fint det andra kortet blev. Giller idén med hjärtat.
Kram Sinikka