måndag 18 januari 2010

BOM-LO, ett par kort och en altrad chokladask

Idag snöar det igen. Finns det fler därute som tycker att det räcker nu??? Vägarna är nästan omöjliga att ta sig fram på och attans halt är det också. Men man märker i alla fall tydligt att vi går mot ljusare tider. Idag blev det inte mörkt förrän klockan nästan var halv fem. Så... nu har jag gnällt klart!

I helgen har vi firat sonen som fyllde 18 år. Helt otroligt att han redan är myndig! När han var liten sa alla att "Vänta ska du få se hur fort det går. Helt plötsligt är han vuxen". Jag trodde inte på dem men oj vad rätt de hade. SVISCH! Vad var det? Det var bara livet...

Svensk Scrapbooking kör en BOM-utmaning hela året med nya teman varje månad. Om man orkar hänga på så har man faktiskt ett 12-sidigt BOM-album vid årets slut. Det skulle verkligen vara kul tycker jag. Så nu gäller det bara att fastna på foton. Fattar inte att det ska vara så svårt! Självkritisk är bara förnamnet så jag tackar gudarna för digitalkameran som ger mig möjlighet att ta mååååånga kort att välja bland. Här kommer i alla fall bidraget för januari. Temat var "Tankar om 2010". Jag skrev ner det som först kom upp i huvudet och det blev mer små mål än tankar kanske. Nu gäller det bara att genomföra några av dem också ;)

Min kompis och granne Berit fyllde år i fredags. Jag altrade en chokladask som hon fick tillsamman med en bukett tulpaner.



Detta är ett beställningskort där jag skulle ha med en trumpet eller ett flygplan. Jag fastnade helt i tankarna och det tog mig nästan två veckor att ens börja på kortet. Men till slut lossnade det och det blev en liten trumpet som trumpetar ut Grattis på födelsedagen. Hoppas bara att beställaren tycker att det är ok.


Det här kortet är också ett beställningskort till en kille som doktorerat i något ämne som jag inte vet vad det var. Jag gjorde ett neutralt grattiskort med namnet på, det kändes bäst.



I morgon är det pysseldags med pinglorna! Längtar...


18 kommentarer:

Suz sa...

Hej tjejen! Men hallå,nu gör du så där igen...lägger ut så fina grejer,man dånar. Vill också kunna göra så fina LO:s!
Hoppas vi ses i morgon
Stor kram Suz

Sinikka sa...

Hejsan Tina.
Du ser jag sa ju att jag kika in.
Tycker att kortet på dig är så fint och jag giller din första BOM sida.
Hoppas att du klara av att inte äta godis hela året.
En fin ask du gjorde. Det blev en fin present.
Giller båda kort till killarna. Det blev kul med trompeten.
Jag har problem med min digital camara. Den vill inte lada upp bilderna på datorn. Hoppas jag hittar vad felet är.
Nu skall jag vända ryggen mot datorn och pyssla lite med.
Kram Sinikka

Marie-Louise sa...

Åh du är ju så himla bra på det där med Lo:s. Jag har ju tänkt att jag ska göra fler men får inte till det så snyggt som du! Korten är oxå super, riktiga "Tina-kort" =) Ha det bäst vännen! Kramiz

Cath. sa...

Så snygg LO och superfina kort som vanligt! Fiffigt att bara altra locket!
Jag älskar snön så för mig får den gärna ligga kvar bara det är minusgrader!
Kramar och ha det så bra!

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad mycket fint som du har skapat Tina du är mycket duktig och kreativ:) Jag tycker själv att jag är värdelös på att göra LO, du har verkligen lyckats med din:) Å korten är riktigt snygga jag är säker på att dom som får dom blir super glada det skulle jag bli:) Ha en riktig bra dag och vecka, kramis från lilla vännen Inger:)

Anonym sa...

Hej hopp sååå fina sakern du gör.. sotis blir jag =) & jag lajkar verkligen chokladasken =)
Kramis pysselMaja

Mita sa...

OJ att göra en BOM... skulle inte tro det, hahahaha...
Men du är sååååå duktig! Skitfin!
Stora kramen!

liviro sa...

HeJ, kära svägerska.
Vet du vad jag har varit på min första scrap-träff i kväll i V. Vemmenhög, i en jättefin gammal skola på den skånska slätten.
Jag kom dit sent för jag har jobbat ikväll till sju, så jag hade inga scrap-saker med denna gången, men nästa...Det var bara så skoj att träffa andra scrapkvinnor.

Jag är ett riktig fan av dina fina kort, må så gott alla. Kram Tina

Nina sa...

Helt underbart fina alster som vanligt när det gäller dig!
Och jag håller med dig om snön, det räcker nu!!!
=) Hoppas vi ses på tisdag igen!
Kram Nina

Lene sa...

Vilken underbar BOM du gjort!
Så fina kort och ask du har skapat också!
Ja du, snön kan man verkligen önska dit peppran växer, idag blev det ett varv runt för att det inte gick att komma in på parkeringen, inte kul då det kom en annan bil samtidigt!
ha det gott!
kram lene

Gigi sa...

Your cards are wonderful! Love the special folded one and will try to make one for myself; thank you for the inspiration. Kram Kram! Gigi

Cicci sa...

Så mycket fint det fanns att vila ögonen på här då. =0)
Tack för all inspiration. Jag har kommit av mig helt. Suck!
Kramiz

Cornelia sa...

Halloj!
Nu har jag tittat ikapp mej... många fina kort sen sist! Tjuuuusig chokladask också, jag är sååå förtjust i notpapper och suger åt mej alla idéer där folk använt noter! *ler*

Och så önskar jag att jag också skulle orka ta mej an BOM-utmaningen. Säger som du, skulle ju vara jättekul att ha ett album vid årets slut!

Ha det härligt!

Tussemaja sa...

Men du blir väl alltid bra på kort!? Det är en jättefin LO tycker jag. Fortsätt så nu hela året så har du 12 sidor att bläddra i.
Så läcker chokladask med dekorationerna, vill också kunna!
Och korten... de är bara så fina.

Unknown sa...

Uuuunderbara alster som vanligt =D
Vad roligt med en BOM! Det skulle jag vilja göra, men det där med LOs är inte så mycket för mig ;P Jag är för snål och för lat haha =D

Kram!!

Anonym sa...

Oj, vad mycket snyggt du gjort sen sist jag var inne!!! Superfina saker, så roligt att kika på allt du gjort.

Tack för att du vill vara med i min utlottning, lycka till!

Kram

Monica sa...

Tack så mycket :-) Jag har fastnat i en riktig "vet inte vad jag ska göra" period så jag hakar på alla utmaningar jag hittar just nu :-) Väldigt bra sätt att komma igång har jag märkt :-)
Kram kram!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:) Blev jätteglad över dina gulliga rader hos mig tack snälla:)
Du är jo allt för snäll, jag hoppas att vi kan träffas någon gång och då ska jag visa dig hur jag gör med mina blom dekorationer om du vill:)Jag lovar dig du kommer inte tycka att det alls är svårt,för du är så himla duktig så det kommer du fixa hur lätt som helst:)
Tack snälla för din omtanke det värmer jag mår bättre det går framåt hela tiden:) Har tänkt massor på dig också och hoppas att det går framåt å bra med dig med:)
Nu är det snart dags för operasjon nr 2 sen har jag "bara" en kvar:)

Ta väl hand om dig och var rädd om dig, tänker på dig:)
Kramar i massor från lilla vännen Inger:)