fredag 23 april 2010

LO, kort och en avbiten tand

Varför? Varför måste man bita av en tand kl. 14.00 en fredag eftermiddag? Varför inte när som helst i början av veckan? Så att man har en möjlighet att komma till tandläkaren menar jag? Det är väl någon naturlag eller så antar jag. Det är väl bara att avvakta till måndag morgon och hoppas på en snabb tid. Ont har jag i alla fall inte. Inte ännu...

I veckan har jag gjort klart två kort. Båda är beställningar till två olika tjejer som fyller 40 år. Jag ville prova något nytt som inte är Tina-stil på och jag gjorde bland annat en variant av tegelstenskort. Blev lite glad över resultatet faktiskt. Två av "tegelstenarna" sitter kvar på insidan när man vikt upp kortet som ni kanske ser på bild två.


Det andra kortet gjorde jag med Webster's pages-papper. Jag älskar dem! Speciellt deras wellumpapper. Almanackan, fjärilarna och bannern med Grattis på är från wellumpappret. Det ger en speciell effekt åt kortet tycker jag. Jag har ritat runt månad och dag med embossingpennan och embossat i brunt, samma som i Grattis-stämpeln. Blommorna är ju mina favoriter som sagt, Stempelgledes stämplar från Grunge Collection. Allt material finns hos AltheasMix .

Här kommer LOn jag gjorde till utmaningen hos Mixen förra helgen. Skissen var mer detaljerad än jag är van vid och jag hade lite svårt att få till det. Men jag är rätt så nöjd med resultatet ändå :)


Nu ska jag kasta mig i TV-soffan och troligen somna till någon film. Fredag, tacos och ett par glas vin... sen är det kört ;)

Kramen!14 kommentarer:

Katarina sa...

Jättefina kort och jag gillade färgerna på det första jättemycket. Trist med tanden. Det brukar bli så dyrt när man ska betala hos tandläkarn. Det är ju roligare att köpa pyssel för pengrna. Blir det soppa hela helgen? Trevlig helg. Kram Katarina

Suz sa...

Underbart ögongodis,du är så duktig och inspirerande. Den Lo,n gillade jag skarp den fick min röst;)
Hur gick det med punchen? Håller tummarna;)

Monica sa...

Oj, tänderna är aldrig kul att få problem med. Hoppas du slipper ha ont iallafall :-)

Vilken kul effekt det blev på kortet med tegelstenarna när två va på insidan! Och webster's papprena är ju bara för underbara! Hoppas du får en trevlig helg trots tanden.
Kram kram!

Marie-Louise sa...

Hej vännen! Jag har ju redan Åhhhh:at mig över dina kort, de är såååå fina!! Lo:n är toppen, den fick min röst oxå =)Tråååkigt med tanden, hoppas verkligen du får komma till tandis snabbt! Kramen till dig!

Mim... sa...

Jättefina kort och Lo. Tandbrott på fredag är inte kul, har gjort det oxå och vi skulle på fest på kvällen. Jag fick höra många kul historier den kvällen för alla ville se gluggen.

Tussemaja sa...

Men du så tokigt! Hoppas du får en snabb tid till tandläkaren!
Korten är ju alldeles underbara... men det har jag ju sagt då jag sett de live. LO'n har jag dock missat. Den är härlig i alla sina färger.

Tiina sa...

Superläckra kort!!
hoppas att du får hjälp med tanden...

Lottas vrå sa...

Gillar verkligen ditt tegelstenskort!
Tycker att kopplingen med att låta några av stenarna vara på insidan var bra.

Hoppas du haft en skön helg.
Kramar
Lotta

Lottas vrå sa...

Hej TinaStina
Tack för kommentaren hos mig.
Stämpeln med mitt namn är den som jag har gjort...
Vad gäller fåglarna är det ett papper, som jag har för få av (retar mig att jag bara köpte två...). Vad det är för papper? Bella BLVD med "Honey, I´m home".

Ha det så bra!
Kramar Lotta

Hemma hos Jeanette sa...

oj så mycket fint du gör,och så tråkigt med din tand,ja varför sker sånt på tider som inte är så passande,hoppas att det löser sig för dig
kram Jeanette

Monica sa...

Haloj! Jag har heller ingen wellpapp maskin utan hittade ett sånt svart cardstock papper här i stan. Typiskt nog va dem slut när jag skulle köpa fler. Annars kunde jag tagit med upp till scrapträffen. Frihetsgudinnan har jag skrivit ut på datan. Det va en målarbild :-) så inte så avancerat :-) Sök på coloring pages och ordet på det motivet du vill ha så har du miljader "stämplar" att leka med :-) Bara att förminska till den storlek du vill ha :-)
Kram kram!

Nina sa...

Hmm.. var helt säker på att jag redan kommenterat men nähä =)
Älskar kortet med "tegelstenar" och din LO är superfin tycker jag... ja, ALLT är fint... precis som vanligt =)
Ses ikväll hoppas jag.
Kram Nina

Ulle sa...

Så mycket fint! Gillar det översta kortet mycket, så läckert med rutorna som går över till insidan av kortet ...

Gunilla/Nilla sa...

Så fina saker du har skapat.
Blev väldigt förtjust i ditt tegelstenskort. Verkligen coolt upplägg, snygga färger och detaljer.

Ha en trevlig helg/Gunilla