måndag 19 april 2010

Ny webbshop och så några kort såklart :)

Ny vecka och nya utmaningar i livet! Tiden bara rusar på och april är snart slut. Vulkaner har haft utbrott, många resedrömmar har slagits i spillror och massor av människor är strandsatta i andra länder på grund av eländiga askmoln. Livet attackerar emellanåt och lika förvånad och överrumplad blir man varje gång.

Jag har inte hunnit att pyssla alls mycket den sista tiden även om jag faktiskt hunnit med en jättetrevlig scrapträff i lördags på Mixen. Jag var totalt ofokuserad men lyckades ändå knåpa ihop en LO efter en skiss. Eftersom jag inte kunde vara kvar hela tiden ut så lämnade jag LOn så därför kan jag inte visa den ännu. Vann gjorde den inte. Jag är inte speciellt nöjd med den heller eftersom det blev lite mycket grejer på den, men har man en skiss att följa så gör man ju det. Kunde ju inte tolka bort för mycket :) För övrigt var det jättetrevligt och roligt och Mia hade ordnat allt helt perfekt. Vi ska bara inte tala om den goda chokladmoussen... tack för receptet Mia :)

Och tro det eller ej men jag VANN en DreamKuts på lotteriet!!! Fatta det! Jag som alltid har sån otur lyckades för en gångs skull kamma hem förstapriset! Jag är glad som ett litet barn och tittar till den fina maskinen emellanåt bara för att se att den faktiskt står där och är min :)

-0-0-0-0-0-0-

Jag vill passa på att slå ett slag för AltheasMix nya webbshop! Gå in och kolla så får ni se hur fin den blivit. Om ni beställer något och passar på att skriva in koden "Askmoln" så får ni 20 % på hela beställningen fram till den 25 april! AltheasMix har också blivit återförsäljare för Stempelgledes stämplar och de är ju sååå fina! De kommer in i butiken i maj men finns att titta på redan nu i webbshopen. Kolla nedan så ser ni vad jag gjort med Grunge Collection-stämplarna.

-0-0-0-0-0-0

Två nya kort har det blivit. Det första är alltså Grunge Collection-stämplarna från Stempelglede. Jag har stämplat blommorna med blå distress på vanligt albumpapper och sen har jag stansat ut dem med Retrostansar. Sen har jag duttat på färg med distressdynorna i två olika blåa nyanser. Till slut hade jag på cinnamon glitterstickles och sen satte jag ihop dem med bronsfärgade brads. Stämpeln under cirkeln i mitten har jag embossat med bronspulver. På två av blommorna stansade jag ut den största delen i wellumpapper. Allt material finns hos AltheasMix.Det andra är med en underbart wellumpapper från Webster's Pages "Postcards From Paris" som ger en superhärlig effekt på kortet. Jag har för första gången sytt på kortet, för hand, och det gör jag nog inte om :) Monarchfjärilen från Martha Stewart är en klar favorit hos mig för tillfället.

Ha en bra vecka! Kram!

10 kommentarer:

Suz sa...

Hej på dig!Såååå underbara kort du gjort,helt otroliga. Sen ang det där med ofokuset,det vet jag vad det berodde på.... Du satt i FEL rum ju!!;)
Hoppas vi ses i morgon i samma rum,Hi,hi
Kramar i massor Suz

Martina/Mimic sa...

Vilka underbara kort!
Tack för inspirationen.. ;-D

Marie-Louise sa...

Ja jag dreglar igen....säger inget mer ;);) Är anmäld till den 15 e nu! Bamsekram!

Monica sa...

Åhhhh me like!!! Supersnyggt du har gjort med stempelglede stämplarna :-) Och stort grattis till din vinst! :-) Ingen dålig vinst, så det va ju bra att du kammade hem första priset hihihi :-)
Kram kram!

Therese Fredriksson sa...

Åh, mitt favvokort. I love it!!! Super!!! Ses i morron hoppas jag. Kram

Nina sa...

Å det där kortet är ju bara helt fantastiskt... ska också härma dom blomidéen och kanske resten av kortet också =)
Ses imorgon.
kram Nina

Anonym sa...

Stort grattis till vinsten!!!!!

Bara ääääääälskar det blåa kortet, helt underbart!!!

Anonym sa...

åååååå sååååå fina kort du super me like. kram pysselmajapinglan

Britt-Inger sa...

Enormt vackra kort :):)
Ha det gott och hoppas solen skiner på dej.
Kram, Britt-Inger

NuttesPyssel sa...

Otroligt fina kort! Själv har jag precis börjat blogga och visa upp mina kort. Tack för inspirationen! =)