fredag 14 maj 2010

Månadens utmaning - inspirationsbidrag nummer två

Knappt något pyssel har det blivit, bara jobb och en massa andra saker som inkräktar på mitt privatliv :) Skämt åsido så vore väl kanske inte privatlivet och fritiden så mycket att ha om man inte hade ett jobb, så jag ska nog inte gnälla för mycket.

I veckan var jag på företagskonferens två dagar i Kalmar. En av föreläsarna var riktigt, riktigt bra och lämnade efter sig en ordentlig smak av "hmm... vad har jag för fördomar egentligen och hur har jag blivit programmerad att tycka och tänka under min uppväxt". Föreläsaren heter Claes Schmidt/Sara Lund, en och samma person alltså eftersom han är transvestit. Fördomar har alla och de kommer alltid att finnas, men nästa gång kanske i alla fall jag tänker efter en aning innan jag stämplar en person bara för att han/hon är annorlunda. Man kanske ska ta reda på VEM den personen egentligen är innan man bestämmer sig för att han/hon är på ett visst sätt på grund av hudfärg eller klädstil eller annat. OJ, där blev jag ju riktigt djup... Vi hade dessutom jättekul på middagen med efterföljande dans och spelning av företagets husband :)

Jag har äntligen fått ihop inspirationsbidrag nummer två till Månadens utmaning med det djuriska temat. Det var ju på tiden kan man tycka eftersom halva maj redan gått ;) Det blev en altrad ask med trollsländor på. Riktigt nöjd blev jag faktiskt. Nu ska jag bara komma på vad jag ska använda den till. Eftersom jag bara gjort en grej så får ni se tre bilder på den :)Imorgon bär det av till AltheasMix scrapträff i Sparreholm och det ska bli sååå kul! Vi är några tjejer som sover över och det innebär ju att man kan ha det extra trevligt på kvällen :)

Ha're bra därute!
9 kommentarer:

Lottas vrå sa...

En helt underbar ask! Så ljuvlig. En sådan vill man ju bara ha för att spara fina skaer i!!

Ha en skön helg och hoppas solen tittar fram o lyser på dig.

Kram
Lotta

Therése Ringström sa...

Fantastiskt fin ask, bara älskar pappert, vilken till verkare är det, färgerna i kombination var riktigt mysig!!

Trevlig helg!!

Therése

Tussemaja sa...

Men den här asken har jag missat! Jätteläcker! Härliga dova färger.

Katarina sa...

Kul att träffas igen och att vi kunde äta frukost tillsammans. Det var en jätte trevlig lördag och jag tror att alla var jättenöjda men tiden gick ju alldeles för fort. Hoppas vi ses hos Mita snart igen och då pyssla tillsammans. Ha det så bra. Kramar Katarina

Britt-Inger sa...

Bedårande ask....Ljuvliga nyanser...
Ha en skön dag.
Kram, Britt-Inger

Sinikka sa...

Vilken fin ask. Och så klart i en mycket fin färg.
Jag har tagit mig tid igen att ta en stor bloggrunda. Det var på tiden.
det börjar bli little lugnare på jobbet och det känns skönt.
Kram Sinikka

Cornelia sa...

Asken är uuuunderbar! Vem som helst skulle bli lycklig av att få den som present... kanske med nåt trevligt innehåll, men asken i sig själv är också present nog!
Toppenfin!

Suz sa...

Så fin ask,helt underbar! härligt att ni hade så skoj på träffen! hoppas vi ses på tisdag.
Kram Suz

Zitronenfalter sa...

And another fantastic Box!

Lilith