onsdag 5 maj 2010

Djuriskt - Månadens utmaning

Nu har jag knåpat ihop ett av två alster till Månadens utmaning där jag ska vara en av inspiratörerna för maj månad. Temat är "djuriskt", det ska alltså finnas ett eller flera djur med på vad det nu är man vill göra. Kort, LO, något altrat allt är ok. Jag valde att göra en kortmodell som jag aldrig gjort förr, en typ av pop-up kort.

Fick faktiskt med TVÅ djur på samma kort, fjärilen på framsidan och KANINBJÖRNEN på insidan! Om ni nu inte fattar varför jag skriver med versaler så är för att alla tisdags-pysselpinglor ska bli påminda om att de saboterade min syn på den älskade stämpeln. Jag har alltid sett den som en björn och så säger alla att det är en KANIN?! Vi närmare granskning tvingas jag nog gå med på att det skulle kunna vara en kanin... men jag målade den brun eftersom den alltid kommer att vara en björn för mig :) Hur som helst sitter hon i ett hav av blommor för det kändes passande vårigt. Framsidan fick se ut lite som ett paket och jag dekorerade det inte så mycket eftersom det roliga är på insidan. Kul vikning förresten, den kanske jag gör om någon gång.

Nu ska jag gnugga geniknölarna och komma på något mer att göra med djur på!


5 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Björn, kanin.....jaja hur som helst så är den söt! Gillar ditt kort massor, fick pilla lite på det IRL igår, det är superfint =) Björn(kanin)kramar!!! ;)

Mim... sa...

Men detta var ju jättesött måste nog prova något sådan popup kort.

Katarina sa...

Gulligt kort med kaninen på och jag måste tyvärr hålla med de andra. Snart ses vi. Kram Katarina

Christina sa...

Jättegulligt kort; jag tror att det är en något trött belgiskt jättekanin med tanke på öronen...? men söt är den iallafall och passar helt perfekt till kortet. Lycka till med månadens utmaning.

Måste nog prova att göra ett pop-up-kort. Gör just nu kort med vinetage-känsla när Penny( en cockervalp på knappt 4 månader för er som läser Tinas blogg) sover, likheten med en 1½-åring är slående.
Kram Tina

Cornelia sa...

TACK för att du inspirerar oss på Månadens Utmaning med ditt jättesöta kort!