måndag 16 augusti 2010

DT-jultag och pensionärskort

Har tillbringat en väldigt trevlig helg i Åkersberga hos min faster Margareta och kusin Hanna med familjer. Måste nog erkänna att jag blev lite kär i Hasse hund, en liten vit och brun Parson Russel Terrier, och jag som inte ens är någon hundmänniska.

Min faster blev pensionär i dagarna och det kan ingen människa tro så ung och pigg och fräsch som hon ser ut. Hon är min förebild och idol och så ska jag också se ut när jag är 65 år. Jag gjorde ett kort till henne och jag tycker alltid att det är lika svårt att göra pensionärskort för jag vet aldrig riktigt vad jag ska skriva. Hittade en rub-on med texten "Cherish the day" och det passar ju alltid bra, vare sig man är pensionär eller inte. Använde min numera obligatoriska fjärilstämpel och mina retropunchar och så papper, glitterstickles, en charm och en spets. Det var faktiskt allt. Pappret älskar jag, det är ett Primapapper som heter "Fligths of Fancy Collection - Miss pretty". Jag har köpt det på AltheasMix och nu får ni inte köpa alla för jag måste få tag på fler. Jag tror jag fått en riktig crush på fjärilar...

DT-jultag

Jag har gjort en underbar tag (får man säga så om det man själv gjort???) av material från AltheasMix. Jag tror nu inte att resultatet beror så mycket på mig som på materialet, för herregud så mycket man kan hitta på med dessa wellappfigurer från Inkido! Visst blev den läcker?

Jag har använt:

  • Wellpapphjärta från Inkido
  • Vanlig vit färg att måla hjärtat med
  • Snöflingestansar i olika storlekar (ÄLSKAR DEM!)
  • Blått glitterpapper till snöstjärnorna
  • Ett julmotiv från Christmas A.T.C Collection som jag lackat med 3d-lack
  • Band
  • Röd, glittrig brad
  • Små röda dekorationsbär

Håller på med ytterligare en tag som är gjord av en wellpappstjärna, men den är inte riktigt klar för visning ännu.


Passa på att gå in på AltheasMix och kolla på alla fina erbjudanden som dyker upp heeeela tiden. Just nu pågår rean för fullt och för er som prenumererar på nyhetsbrevet kommer ju erbjudandena som ett brev på posten :) Gå gärna in och registrera er om ni inte redan gjort det.

Känner mig faktiskt lite sugen på att pyssla igen och jag kan till och med tycka att den kan bli kul med julpyssel igen... vem kunde tro det för några månader sedan?

Kram!

8 kommentarer:

Tussemaja sa...

Men hallå!? Nu får du väl ändå ge dig med att lägga upp det ena finare än det andra! :) Gillar tagen jättemycket. Och så klart kommer du inte se en dag äldre ut än 29++ hur gammal du än kommer bli. Sådetså!

Sindra sa...

Så klart man får säga att något är otroligt fint som man själv har gjort! Dessutom är det ju sant! Superfin tag! Och kortet till pensionären gillar jag helskarpt! Jag är också svag för fjärilar ;)

Nina sa...

Å kortet är så fint! Och tagen är supersnygg den också =)
Ska bli kul att ses ikväll!
Kram Nina

Linda sa...

Halloj!
Vad mycket skoj du har hunnit med!
Fina saker!
Stämpeln som jag har på dopkortet har jag lånat av en kompis, så jag vet inte vart den kommer från tyvärr.
Kram kram

Cornelia sa...

OOhhh, så fina grejor du gjort!

Anna-Karin sa...

Hejsan
Tack för välkomnandet! Du gör jättefina grejor! Brukar kika på din blogg emellanåt. Måste erkänna att även jag håller på att utveckla en passion för fjärilar!
Kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Jättefina saker som alltid men tagen blev en klar favorit:) Ha en toppen dag och kramar från lilla Inger:)

Veronica sa...

Hej!!!!
Det var länge sen men jag är här inne och tittar till dig ibland! Jag älaskar din tag! så fin!! Det är nog nåt som jag vill göra på träffen den 16/10, för då kommer jag!
Kram!!!