måndag 20 juli 2009

Ny LO

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och gjort en LO som passade utmärkt till SS juliutmaning. Temat är: semester, hobby, fritid och trädgård. Jag hade några kort liggande som jag inte vetat vad jag skulle göra med, men nu passade de perfekt! Jag har lidit svårt av LO-prestationsångest och helt plötsligt blivit rädd för att göra några. Men så i går fick jag en massa inspiration via härliga Sinikka och plötsligt så lossnade det! TACK Sinikka för att du fick mig att ta tag i LOs igen!
I've finally pulled myself together and made a layout again! I've been suffering from a severe fear of not being able to make a, for me, satisfying layout ever again. And I've had these photos lying around just waiting for me to snap out of it and make something nice. Yesterday I got a lot of inspiration from my friend Sinikka who made me start again. So, THANK YOU Sinikka!

Jag tolkade utmaningen så att jag valde färger och blommor och trädgårdskänsla plus att jag utövar hobby nummer två på semestrarna - jag stickar som en tok.
This is my daughter showing three hats that I've knitted.


Här är det väldans blåsigt idag. Maken spacklar och jag sitter här och gör bara nytta för mig själv. Det är väl dags att kolla om han är hungrig, törstig eller på annat vis behöver stöd. Är det förresten någon därute som har något tips på snygga tapeter? Måste nog börja spana runt lite nu.
Today the weather is sunny, cloudy, windy and not very warm. My husband is still renovating and I'm sitting here, just useful for myself. It's probably time to check if he's hungry, thirsty or in need of any assistance.


12 kommentarer:

Hanna sa...

Hej!
Ååååh, vilken vacker LO! Helt mållös, du är fantastiskt duktig.
Tokgillar upplägget och alla detaljerna, ja, allt är supersnyggt!
Kram,
Hanna

Cicci sa...

Så vacker den blev. Hon är ju så vacker din dotter. Färgerna och upplägget är så himla fint.
Kramiz

Marie-Louise sa...

Snygg LO! Varför prestationsångest, du är ju bäst! :) Förmålet för Lo:n är otroligt söt också. Nu händer det så mycket grejer på din blogg så man knappt hinner med ju.....kul att du är igång igen! Stor kram från mig!

Kamilla sa...

ÅÅå WOW vilken underbart LO :D
Den var sååå snygg!!! jag bara älskar buketten ;D
Kram kram

mia sa...

Du är ju superduktig!! Har man se´n en så fantastiskt söt modell också så underlättar det kanske.
Tapeter ja, det är lite av favoritgrej för mig. Jag gilla att kolla på tapeter vare sig jag ska ha några eller inte. Såg en på Gustav Johansson, på Bagaregatan, med jättevackra träd på. De var så stora (säkert en mönsterrapport på dryga 60cm) så att man lätt skulle kunna göra t.ex. ett släktträd av dem.
Lycka till med tapetjakten. //mia

Sinikka sa...

Oj oj oj, vad fint LO'n blev!!!!!!!!
Mycket fina kort och texten blev ju så bra. Massor med fina blommor och en kanon fin bukett.
Bra gjort.
Har skickat dig en mail angående tapeter

Kim Piggott sa...

Hi Tina,
I have so loved visiting your beautiful blog!
Your cards are wonderful and your layout is just beautiful!
Your daughter is stunning and your paper and detail are just fabulous!
Beautiful page!
hugs
kim x

Monica sa...

Vilken snygg LO! :-) Älskar de röda blommorna! Finns dem hos Mita? Underbar idé att ha band runt buketten. Det måste jag prova :-)

Hur går det med din nya maskin? Är den svår att begripa sig på?

Tycker definitivt att du ska prova konvolutkort. Hur enkelt som helst och väldigt käckt att ge bort presentkort eller trisslotter i. Näh nu ska jag sova, jobbar imorgon.
Kram kram och lycka till med tapetvalen :-)

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig TinaStina:) Tack snälla för besöket och din trevliga kommentar sådant blir man glad för:) Här finns mycket inspiration här med och jag har beundrat dina alster både här på din blogg och hos Mita:)Ska faktiskt i väg och hälsa på hos Mita och shoppa lite nu på torsdag ser mycket fram i mot det:)
Tyvärr så har jag inte lämnat spår efter mig förut men har varit här och tittat på allt det underbara du gör. Tycker du är kanon duktig och gillar det du skapar, sista LO én som du visar här är helt WOW den är bara super vacker:)
Det är jag som är Rita sin vän och vi träffas (när hon hinner hi hi hi) för att pyssla lite då och då å vi åker och shoppar pyssel saker i hop vi har ALLTID jättekul och Rita är en underbar vän :) Skulle vara jättetrevligt om du var med någon gång och pysslade:)
Pyssel hälsningar och kramar från lilla pyssel Inger:)

Marie-Louise sa...

Jag måste ha missat din nya design på bloggen.... Bannern är såå snygg!! Som jag alltid säger, du är ju bara bäst! Kramiz

Gigi sa...

Your daughter makes a lovely model! She represents all we imagine, here in the states, a beautiful Swedish woman looks like! Very nice layout and great work on the hats; you're very talented, Tina! Hugs from Virginia, Gigi

Cornelia sa...

Såååå tjusig LO! Och flicka!!!