lördag 29 maj 2010

Fönsterkort med sommarkänsla

Idag har det varit riktigt aprilväder trots att det faktiskt är i slutet av maj. Man kan knappt tro att sommaren nästan är här. 12 grader, mulet och regn, hagel, regn i fullt solsken och så blåst förstås. Sommarkänslan som man kunde ana sig till för ett litet tag sedan, har kommit av sig totalt. Men den lär väl komma tillbaks vad det lider. Fördelen med dåligt väder är att man kan vara inomhus och göra alla de där studentkorten som liksom inte har blivit gjorda ännu ;)

Jag har en hel del olika projekt på min att-göra-lista. Det är beställningar på receptböcker och LOs och så kort förstås och så lite grejer för egen del som jag vill göra för att utvecklas lite. En del beställningsjobb är det inte så bråttom med utan de kan jag ta när jag får tid, men andra känns lite akuta typ studentkort och tack-kort till lärare.

När det gäller tackkort till lärare så har jag gjort ett sådant till min dotters lärare som hon haft i fyra år på Kunskapsskolan. Jag blev riktigt, riktigt nöjd med det! Älskar fönsterkorten men har haft lite jobbigt att göra dem eftersom man ska mäta en massa och jag är mästare på att mäta fel och så får jag kasta en massa papper. Men i förra veckan gjorde jag en superbra investering. Jag köpte en Martha Stewart Scoreboard och vips så är det ju hur lätt som helst med fönsterkortsvikningen! Kan verkligen rekommenderas. Jag valde papper från Webster's Pages som jag bara älskar och så har jag egentligen bara satt dit blommor, en fjäril, en liten nyckel, glitterstickles och text utkriven på wellum. Och så några halvpärlor såklart :) Allt material finns att köpa hos AltheasMix.



Imorgon är det mors dag och jag har gjort ett kort till min mamma med hjärtstämplarna från Stempelglede (finns att köpa på AltheasMix) som är så underbara. Vi firar mors dag här hemma hos oss med mors dags-lunch med hela familjen.



Jag har alltså även fått tummen ur när det gäller studentkorten. Igår och idag har jag gjort tre nästan likadana studentkort som jag fått beställningar på. Ska göra tre till som ska vara till "egna" studenter. Stämpeln älskar jag och den kommer från Skogstokiga. Såg den i deras blogg i torsdags, mailade dem och fick reda på att den var slutsåld. Frågade om de kunde stämpla upp några och det var inga problem. Jag köpte dem uppstämplade på akvarellpapper, de postade dem redan på torsdagen så jag hade dem i brevlådan igår! Helt otroligt bra service!


Till sist har jag gjort ett födelsedagskort till en tjej som gillar rosa. Och rosa blev det :)

Nu håller åtminstone jag tummarna för att det blir dunderfint väder imorgon på mors dag. Grattis till er alla morsor därute!



8 kommentarer:

Suz sa...

Du är fantastisk Tina! Vilka skapelser,Allt är UNDERBART! Du är en inspirationskälla,bara såruvet det;)
Ses på tisdag?
Kramen Suz

Mim... sa...

Så många fina kort men fönsterkort HUR gör man då?? för det var jättefint.
HA en bra dag!

Katarina sa...

Wow vilka underbara kort. Jag har kommit hem efter att ha varit hos en kompis sen igår och ska nu sätta igång med studentkorten så de blir klara till i veckan då kompis har beställt. Ha det gott. Kramar Katarina

Therese Fredriksson sa...

Hur fint som helst, men det är ju ingen ovanlighet när det gäller dig!!!! Har saknat dig nu några vekcro så jag hoppas verkligen att du kommer i morgon!!!
Kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad mycket du har gjort och allt är verkligen SUPER SNYGGT Tina:) Du er verkligen jätteduktig. Har varit jätte dårlig på att blogga runt och lämna spår efter mig men tänkte att du var det dags!!! Det var jättetrevligt att träffas på Mita´s träff och hoppas att vi får möjlighet att träffas och umgås lite mera en annan gång:)Var rädd om dig och ha det så bra, kramar från lilla vännen Inger:)

Lotta sa...

Underbara kort!!
Gillar verkligen ditt fönsterkort. Var ett tag sedan jag gjorde ett (1 1/2 år sedan...) ...
Blir verkligen inspirerad till att pröva på det igen!

Jag har något till dig i min blogg, tillsammans med ett litet uppdrag...

Ha det så skönt denna första vecka i vår första sommarmånad! Hoppas solen skiner på dig.
Kramar
Lotta

Tussemaja sa...

Fönsterkorten är bara så otroligt fina! Är glad att jag fick se dem live. Och studentkorten är inte så pjåkiga de heller :) Igår fick jag en beställning på ett studentkort till en kille. Har du någon uppstämplad studentkille som du vill sälja?

Nina sa...

Fantastiskt fina kort!!!
Kortet till lärarinnan är något speciellt och jag är säker på att hon kommer att bli så glad och rörd och det kortet kommer att stå någonstans hemma hos henne där alla kan se det!!!
Kram och ha en fin helg.
Nina